Notícia

Tot el que has de saber del Festival LET’S SNOW BCN

Serà els dies 9, 10 i 11 de novembre al Poble Espanyol de Barcelona


Tot el que fa de la muntanya i els seus esports un món únic es reuneix al Festival LET’S SNOW BCN per construir una gran festa. Serà els dies 9, 10 i 11 de novembre al Poble Espanyol de Barcelona i s'hi viurà un autèntic Festival d’Esquí i Esports de Muntanya. T'ho expliquem.


El Festival LET'S SNOW BCN es presenta com un projecte festiu que actua d’altaveu de Cultura de Neu i Esports de Muntanya. “I per això”, afegeix l’Organització LET’S SNOW BCN “construeix, des de Barcelona i fins als cims més alts, un pont entre la ciutadania i aquest univers. Es tracta d'un pont d'experiència i, sobretot, de descobriment i diversió: una festa participativa i constructiva. Organització LET’S SNOW BCN".

Mentre la neu ja comença a cobrir muntanyes, el Festival LET’S SNOW BCN es presenta com la cita anual que obre la Temporada d’Hivern dels esports que s’hi practiquen i convoca, a Barcelona, a tots els qui els interessa el món de la neu.

Un any o una temporada d’esports d’hivern genera notícies, promou activitats, fa emergir moltes idees, propostes, projectes i traça tendències. Els seus protagonistes són també variats. Què hi ha de nou aquest any? Com podem encarar la nova temporada? Què ens cal saber? Puc provar l’alpí en línia, el segway o el múixing? Qui em pot ensenyar - de totes, totes- a posar bé les cadenes a les rodes? Encerar els esquís és fàcil? Què puc descobrir del nostre territori, on puc anar, què puc fer? Aquestes són només algunes de les preguntes a les que LET’S SNOW BCN vol que els experts hi donin resposta.
 
Els agents que componen la cadena de valor dels esports de muntanya són molts i diversos. LET’S SNOW BCN els convoca i els permet respondre a tot això. Ja sigui presentant noves col·leccions d’esquí, analitzant tendències, exposant èxits aconseguits, explorant noves tècniques o plantejant nous reptes. Sempre en primera persona.
 
LET’S SNOW BCN aposta per l’aproximació que aconsegueix proximitat. Per això proposa vivència, experiència, espai i somriures compartits. El festival es presenta com una plataforma cultural que acull i dóna veu als actors, agents i instàncies que formen part de la cadena de valor del món de la muntanya i els seus esports. Sobretot per: descobrir-lo, conèixer-l millor, entendre’l, aprendre’n, sentir-lo, estimar-lo i fer-lo créixer.
 
Agents del festival Let's Snow BCN'18
 
LET’S SNOW BCN comptarà amb 30 estacions d'esquí, 11 atletes, 23 experts, 10 agents socials, 35 empreses, 12 Institucions, 8 Entitats, 10 Centres escolars i altres testimonis vivencials.
 
Seguidors i visitants són els grans protagonistes de LET'S SNOW BCN
 
Els grans protagonistes de LET'S SNOW són els seus seguidors i ho seran els seus visitants quan, el dia 9 de novembre al Poble Espanyol de Barcelona, ​​l'esdeveniment obri les seves portes al públic. Perquè els/les visitants puguin protagonitzar l’experiència, el Festival ha congregat d’altres protagonistes: els sectors que implica aquest univers esportiu, els seus projectes i els seus noms propis.
 
Exposició activa

Institucions, entitats, estacions d'esquí, oficines de turisme, agències de viatges, centres de formació, consells comarcals i marques comercials es donen a conèixer, exhibeixen interessants i sorprenents propostes per a la nova temporada i conviden el/la visitant a moltes activitats.
 
Activitats i tallers

El Festival LET'S SNOW proposa una gran quantitat d’activitats i tallers de caire molt divers, arran d’un plantejament lúdico-formatiu. Al festival s'hi podrà descobrir novetats, posar a punt els materials, planificar escapades i viatges de somni o de repte, saber què ens ofereix el món del motor, viure experiència gastronòmica, aprendre el més necessari o el més desconegut amb els experts, descobrir productes i serveis, participar en tallers, remenar en el mercat d’ocasió, gaudir d’un BON CONCERT a cel ras amb MANU GUIX, assistir a un CONGRÉS amb extraordinaris i sorprenents especialistes- Il·lusionar-se amb uns Jocs Olímpics d’Hivern, sentir l’impacte d’imatges impressionants, escoltar vivencials, visitar exposicions, emocionar-se amb el “remember when…” musica, lliscar per superfícies diverses, aprendre dels científics, llançar-se amb tirolina, practicar alpí en línia, fer tallers de marxa nòrdica, ser dels primers en practicar PilatWalK, participar en un campionat d’esquí virtual o guanyar premis, molts PREMIS.
 
LET'S TALK, el Congrés del Festival anuncia interessants converses i debats de qualitat
 
Amb la voluntat d’actuar d’observatori de tendències que travessen la muntanya i allò que emergeix com a notícia, a cada edició, LET'S SNOW BCN proposa divulgar i compartir informació. Ho fa a través de LET’S TALK, el Congrés del Festival. Alguns dels temes d’enguany són: reptes esportius, fites de sostenibilitat, anàlisi de recursos, seguretat, nous models d'experiència i propostes de formació. Tots els temes, exposats de la mà de grans experts. LET'S SNOW proposa que el Congrés LET'S TALK, com a format comunicatiu, convoqui i activi culturalment aquest públic 'menor', que no es contempla mai com a audiència en aquest tipus d'activitats culturals.
 
Un Festival amb reptes i plantejaments solidaris
 
LET'S SNOW BCN organitza, conjuntament amb el Banc de Sang i Teixits, una acció de macro-donació de sang, que pretén assolir grans xifres. LET’S SNOW BCN compta amb la col·laboració de l’Institut Guttmann i Play&Train, amb la voluntat de ser un festival plural per a tota la població.
 
LET’S Feel Music
 
A sumar a la proposta global de LET’S SNOW, destaca la secció LET’S FEEL MUSIC.
El divendres dia 9, a les 21:00, tindrà lloc un concert amb MANU GUIX a la Plaça Baluard del Poble Espanyol, a cel obert sobre Barcelona, seguit de l’actuació dels DJ’s Plusniners after concert, de mà de RAC 105, en format chill-out a la Plaça Major del Poble Espanyol.
 
Venda d'entrades
 
Les entrades ja són a la venda a través del web letssnowbcn.com
Fins el dia 8 de novembre, la vigília de l’obertura de portes, es poden adquirir a través del web en promoció 2x1. Sota aquesta fórmula, el preu individual resulta a 3€.
El preu de l’entrada a Taquilles serà de 6€/persona a partir de 3 anys.
Divendres dia 9, entrada gratuïta per a grups escolars, de 10:00 a 17:00, amb inscripció prèvia.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
EditorialOpinions

Més opinions


giny

ginyginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny