Notícia

Reparat el primer dels tres remuntadors sabotejats a Pal

Aquesta setmana començaran la reforma del cable malmès al telecadira Serra II

teleesqui,teleski,la serra,Pal
El teleesquí La Serrade Pal ja està reparat Autor/a: Diaridelaneu.cat
Després de detectar que els cables de 3 ginys van ser manipulats a l’estació de Vallnord-Pal-Arinsal, l’equip tècnic de EMAP ha treballat intensament per aconseguir solucionar-ho de forma ràpida i efectiva.

Així doncs, el dijous 8 de novembre, ja es va reparar amb agilitat i amb resultats satisfactoris el Teleesquí 6, degut que l’estació ja disposava del recanvi necessari per a aquest tipus de cable.

Pel que fa l’estat del telecadira de la Serra II, operaris tècnics de l’estació de Pal, van dirigir-se a l’estació de la Barèges La Mongie el divendres passat per adquirir el cable necessari. Durant la setmana de l’11 de novembre es realitzarà la restauració del cable, proves i càrregues, així com posada en funcionament del telecadira.

D’altra banda, ja es disposa d’una solució per reparar el cable del Telecadira del Cubil. La empresa Fatzer AG serà l’encarregada de la fabricació d’aquest, que es durà a terme a Suïssa. Cal destacar que no serà necessària la producció de tot el cable, sinó que només d’alguns torrons, ja que el dany no va afectar a tot el cable.

Un cop estigui fabricat, una part de l’equip tècnic es dirigirà a Suïssa per recollir-ho personalment i tindre controlat el transport i poder agilitzar totes les reparacions. L’empresa Doppelmayr ha estat de gran ajuda en la recerca d’aquest contacte que permetrà que, a partir de la setmana del 19 de novembre, es puguin iniciar les tasques de reformes programades.

En paral·lel, s’han intensificat els controls visuals i també es planificarà la col·locació de nous punts de control via càmeres per aconseguir un major control de l’estació, no únicament dels edificis sinó també dels diferents ginys mecànics.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial