Notícia

Els treballs per desenrunar la carretera del Port del Comte comencen avui dimarts

La Diputació de Lleida demana ‘celeritat’ per poder reobrir-la abans de la temporada d’esquí i assumirà 79.650 €, el 45% del cost

carretera,esllavissada,port del comte
Els treballs per desenrunar la carretera del Port del Comte comencen avui dimarts Autor/a: ACN
El diputat Josep Ibarz ha avançat que les obres per desenrunar la carretera del Port del Comte, afectada per una esllavissada des de fa tres setmanes, s’iniciaran avui dimarts “amb la voluntat que la via es pugui reobrir al trànsit a començaments del mes de desembre abans que comenci la temporada d’esquí”. Aquesta carretera dona accés a les pistes d’esquí de Port del Comte i, tot i que existeix una via alternativa d’accés, la Diputació de Lleida ha demanat, en la reunió celebrada avui a l’Ajuntament de la Coma i la Pedra, celeritat en els treballs.

Segons informa la Diputació de Lleida, Ibarz ha explicat que l’Ajuntament ha adjudicat les obres pel procediment d’urgència a l’empresa Geobrugg, que s’encarregarà de l’estabilització del cingle i la neteja de la runa. El cost dels treballs és de 177.000 euros, dels quals el 45% els assumirà la Diputació; un altre 45% del cost, la conselleria de Territori i Sostenibilitat, i el 10% restant anirà a càrrec de l’Ajuntament de la Coma i la Pedra i el Consell Comarcal del Solsonès.

A la reunió celebrada aquest divendres al Solsonès també hi han assistit l’alcalde de l’Ajuntament de la Coma i la Pedra, Jaume Oriol; el director general de Polítiques de Muntanya de la Generalitat, Albert Alins, i la presidenta del Consell Comarcal del Solsonès, Sara Alarcón.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny