Notícia

Vall de Núria obre amb horaris, calendari i preus especials al novembre

Vall de Núria iniciarà la temporada d’hivern el dissabte 1 de desembre

cremallera,vall de nuria
Vall de Núria obre amb horaris, calendari i preus especials al novembre Autor/a: Ivan Sanz
El tren del Cremallera romandrà fora de servei els dies laborables de novembre. Els caps de setmana, però, estarà en funcionament amb total normalitat, moment en què els usuaris podran adquirir els bitllets al 50% L’estació de Vall de Núria engegarà la temporada d’hivern el proper dissabte 01 de desembre.


Com cada any durant el mes de novembre, Vall de Núria obre les seves instal·lacions amb horaris, calendari i preus especials. 

En el referent a l’accés a l’estació, el tren del Cremallera romandrà tancat els dies laborables al llarg de tot el novembre, amb l’objectiu de dur-hi a terme tasques de manteniment per millorar l’experiència dels viatgers. En aquest sentit, estarà fora de funcionament del 5 al 9, del 12 al 16, del 19 al 23 i del 26 al 30 de novembre. Tot i això, els caps de setmana d’aquest mes es reprendrà el servei amb horaris de temporada baixa, que es poden consultar a la pàgina web de l’estació (apartat d’horaris i preus del tren Cremallera). A més, els dissabtes i diumenges de novembre els usuaris podran adquirir els bitllets a meitat de preu. 

Amb tot, els caps de setmana també estaran oberts al públic els serveis següents: la botiga, el rebost, el Parc Lúdic, el Santuari, el Centre d’Interpretació, els camins de l’entorn per fer excursions i l'autoservei. 
El Tren del Cremallera és l’única via d’accés a Vall de Núria, ubicada a 2.000 m d’altitud. Des del primer instant, els viatgers que pugen al tren viuen un nou món de sensacions, tot gaudint de la bellesa i l'espectacularitat del paisatge que envolta la vall. Amb un caràcter singular, el tren cremallera recorre 12,5 quilòmetres i supera un desnivell de més de 1.000 metres. 

Està previst que l’estació de Vall de Núria enceti la temporada d’hivern el proper dissabte 1 de desembre.

Per a més informació: http://www.valldenuria.cat/

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots