Notícia

Porté Puymorens cau de la llista

L'estació de l'Alta cerdanya anuncia via xarxes socials que tanca i que ja no preveu obrir fins a l'1 de desembre

webcam,porte
Captura webcam d'avui a Porte-Puymorens, sector de la Vinyola Autor/a: Captura webcam
No podrà ser. Tot i que l'estació s'havia conjurat per obrir cada cap de setmana del mes de novembre, i ja obrir ininterrompudament al desembre, finalment s'ha vist obligada a tancar instal·lacions.


Fa només una setmana Porté-Puymorens era notícia als mitjans de comunicació del sud de França. La seva obertura del cap de setmana del 10 i 11 de novembre va generar molt impacte mediàtic, ja que era la primera estació del Pirineu administrativament francès en obrir. I l'obertura va ser seguida amb molta atenció. Malauradament l'obertura es va fer amb gruixos suficients per a garantir-ne les bones condicions per aquell cap de setmana, però no pas per afrontar una setmana seguida d'altes temperatures, que han fet minvar la qualitat i gruix de la neu.

Tancament contra pronòstic

Finalment avui els responsables de l'estació, després d'haver anunciat l'obertura de tots els caps de setmana de novembre, s'ha vist obligada a fer marxa enrere i ha comunicat que tanca instal·lacions. Així doncs Portè cau de la llista d'estacions obertes al Pirineu (ja només queden Masella i Tuixent-La Vansa). L'estació de la Vall de Querol renuncia a obrir cap dia de novembre i ja no ho farà fins a l'1 de desembre.

Adjuntem comunicat de l'estació

Abans de tot us volem agrair el fet que molts de vosaltres van venir el dia de l'obertura, aquest cap de setmana del 10 de novembre. Moltes gràcies a tots.

Us hem d'informar que el nivell de la neu, a la part inferior de l'àrea d'esquí que teníem obert, no ens permet mantenir oberta l'estació per aquest cap de setmana 17 i 18 de novembre.
Així que us fem saber que la pròxima obertura de l'estació serà el dissabte 1 de desembre i el calendari d'obertura de la temporada quedaria així:

CAP DE SETMANA 17/18 novembre: ESTACIÓ TANCADA
CAP DE SETMANA 24/25 novembre: ESTACIÓ TANCADA
CAP DE SETMANA 01/02 desembre ESTACIÓ OBERTA
CAP DE SETMANA de la Puríssima del 06 al 09 desembre ESTACIÓ OBERTA
CAP DE SETMANA del 15/16 desembre ESTACIÓ OBERTA
Del 22 desembre al 31 de març ESTACIÓ OBERTA PERMANENT.

Gràcies per la vostra comprensió I fins molt aviat.
Entrevista

''Aprofiteu per gaudir de la neu el màxim que pugueu''
Ana Amor Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial