Notícia

Les novetats de Masella per a la temporada 2018-19

Les millores en la xarxa de neu produïda i la millora de la pista El Tub, principals novetats

masella,cano,coma oriola,nevada
Masella millora la xarxa d'innivació en diversos sectors de l'estació Autor/a: Diaridelaneu.cat
L'estació ja fa dies que és oberta, en concret des del passat 1 de novembre. Aquesta obertura tan anticipada en el calendari ha fet que les novetats de l'estació hagin passat en bona part desapercebudes. Us presentem les novetats per a aquesta nova campanya


Una de les millores que cada any sabem segur que formarà part del desglossat a Masella és la neu produïda. I aquest any no podia ser una excepció. Adjuntem la relació de millores que s'han fet aquest estiu a l'estació cerdana, d'entre les quals en destaquen les inversions en instal·lacions i xarxes de producció de neu.

Millores en la xarxa de neu produïda

Per continuar essent referents en el sistema de la neu produïda del sud d’Europa i, sobretot, garantir la neu a pistes, s'han fet diverses millores a les instal·lacions de neu produïda. S’optimitza la xarxa de la neu amb la instal·lació de canons de neu de nova generació, que inicien la seva producció a temperatures marginals, amb una producció superior i un consum energètic inferior als seus precedents. També es fan altres millores a les sales de màquines de la neu per millor el rendiment i capacitat de tota la instal·lació de la neu produïda que permetrà fer més neu amb menys temps.

Millores en la pista El Tub

S'ha arranjat la pista negra del Tub ubicada en el sector dels Isards. L’objectiu és que la pista s’obri durant més dies. Per aquest motiu s’ha arreglat amb una doble finalitat: d’una banda, deixar-la apte per a ser fressada amb la màquina trepitjaneus, permetent així que el mantell nival quedi és compactat i aguanti millor i, de l’altra, fer una pre-instal·lació de la xarxa de neu produïda per en un futur innivar-la amb neu de canó

Més productes amb l'abonament de temporada
 
Es continua oferint l’abonament de temporada més gran dels Pirineus, d’una banda, amb forfets en més de 50 destinacions d’esquí d’arreu del Món, la majoria dels quals en estacions del Pirineu. I, de l’altra, oferint la temporada més llarga de la serralada amb més de 5 mesos d’esquí ininterromputs. I, també, ofereixen un ventall de forfets a la carta per s’adapten al màxim a totes les necessitats, en especial a les famílies (paquets familiars avantatjosos) i al jovent (amb preus molt competitius pels estudiants universitaris).

Millores en tecnologia

Amplien i reforcen el WIFI gratuït a tota l’estació. En particular es reforça la connexió de mans lliures al Pla de Masella i es posen nous punts de connexió a la banda superior del sector de La Pia i al cim de la Tosa, d’aquesta manera donen cobertura des de la cota més alta del domini esquiable fins a la base.

També es renova la pàgina web, per tal de fer-la més intuïtiva i de disseny renovat i, finalment, s’amplien les webcams per tal de que es puguin visionar en temps real l’estat del temps i la neu en els llocs més significatius de l’estació.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny