Notícia

La pel·lícula d'Aymar Navarro als Andes 'South Lines' s'estrena amb molt d'èxit

Més de 500 persones van assistir dilluns a la Sala Apolo de Barcelona a l'estrena de la tercera pel·lícula

Aymar Navarro,South Lines
La pel·lícula d'Aymar Navarro als Andes 'South Lines' s'estrena amb molt d'èxit Autor/a: Atomic
Ple de gom a gom. Més de 500 persones van assistir dilluns a la Sala Apolo de Barcelona a l'estrena de la tercera pel·lícula 'South Lines' Powered by Caiac, protagonitzada per Aymar Navarro, i que el rider d'Atomic ha preparat al costat del seu company i càmera professional Txema Trull. El Tour recorrerà diverses ciutats de l'estat Espanyol i d'Andorra.


La Sala 2 de la Sala Apolo de Barcelona es va quedar petita per acollir l'estrena del tercer lliurament de la pel·lícula 'South Lines' que l'esquiador aranès Aymar Navarro va protagonitzar l'estiu passat a la serralada dels Andes. Més de 500 persones van assistir a l'estrena de la pel·lícula documental dirigida per Aymar Navarro, Txema Trull i Adrià Millan en associació amb la productora barcelonina Abstract Films enregistrada en el dur hivern austral, que els va portar a viatjar per diferents localitzacions dels Andes. Destaquen entre aquestes les estretes canals de les Cuevas (Argentina) i les èpiques baixades esquiant el cràter del volcà Puyehue (Xile).

La valentia i l'espectacularitat de les imatges de la pel·lícula no va deixar ningú indiferent. També hi va haver un torn de preguntes per als assistents a la sala i formulades a través de les xarxes socials. Aymar Navarro va voler agrair la presència dels assistents. "Moltes gràcies per venir, esperàvem gent, però no aquesta allau. Estem molt contents perquè darrere d'aquesta pel·lícula hi ha moltes hores de treball. Són 40 minuts de vídeo, però hi ha moltes hores de treball. Fins aquest matí estàvem fent algun retoc i estem molt contents amb el resultat ".

L'esquiador aranès d'Atomic va voler destacar que "a diferència de les altres entregues de South Lines aquest passat estiu van buscar no trepitjar cap àrea esquiable, i cada jornada va representar de 8 a 15 hores caminant. La pel·lícula és un orgull i el projecte ha quedat molt maco ". Unes filmacions que es van veure condicionades per les condicions meteorològiques i pels imprevistos que no sempre es poden controlar. "Aquest any va ser el que pitjors condicions de neu ens trobem i el segon dia vam perdre el dron amb totes imatges del primer dia. També ho vam perdre l'últim dia, però per fortuna el trobem ".

La d'aquest dilluns va ser la primera parada del Tour South Lines de les vuit previstes. Aquest és el calendari restant:
13 de novembre: Madrid, Patrick Sports
14 de novembre: Madrid, Ski Market
16 de novembre: Pamplona, ​​Ski Metratge
06 de desembre: Val d'Aran, la Lluna
10 de desembre: Bilbao, Mendi Film Festival
14 de desembre: Jaca, La Casa de la Muntanya
15 de desembre: Andorra, Illa Carlemany

La pel·lícula compta amb la participació de grans noms de l'escena internacional com els campions del món de freeride Leo Slemett (FRA) i Marion Haerty (FRA), a més d'esquiadors locals que van guiar a través de la serralada andina al duo de freeriders pirinencs com Kevin Castell (ARG) o Raimon de Andraca (CHI) entre d'altres.

Produïda per Marramedia, es tracta d'una pel·lícula documental dirigida per Aymar Navarro, Txema Trull i Adrià Millan en associació amb la productora barcelonina Abstract Films. El projecte compta amb el suport de KAYAK.es com a patrocinador principal, a més de la col·laboració de The North Face, Olympus i Atomic.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny