Notícia

La Molina presenta les novetats de la temporada 2018-19

L'estació cerdana aposta per la venda digital i el forfet recarregable amb l'objectiu d'evitar les cues i millorar l’experiència dels esquiadors

trepitjaneus,la molina,pisten bully,300 kandahar,winch
La Molina va presentar ahir les novetats de la temporada 2018-19, entre les quals la compra de noves trepitjaneus. La de la imatge no correspon a la nova adquisició. Autor/a: La Molina
A una setmana per engegar la temporada d’hivern 2018-19, el Grup de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha presentat les novetats de les cinc estacions d’esquí i muntanya que gestiona: La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé. Pel que fa a l’estació de La Molina aposta clarament per la venda digital i el forfet recarregable. Aquesta temporada vol evitar les cues i millorar l’experiència dels seus esquiadors.


La temporada d'esquí de les estacions gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) donarà el tret de sortida amb l'obertura de pistes a La Molina (Cerdanya) dissabte que ve, 24 de novembre. Per la seva banda, les estacions del Pallars Sobirà (Espot i Port Ainé) estrenaran la temporada d'hivern la setmana següent, el dia 30 de novembre. Pel que fa a Vallter 2000 i Vall de Núria ho faran dissabte 1 de desembre.

El president d'FGC, Ricard Font, ha constatat que enguany la temporada "està començant molt aviat" per l'important gruix de neu que s'espera aquest novembre "que permetrà garantir que la temporada sigui llarga". La previsió és que s'allargui fins al 22 d'abril de l'any que ve. Font ha destacat durant la presentació de la temporada 2018-2019 aquest dijous l'aposta de les estacions per la digitalització i per experiències amb més impacte al territori.

El president d'FGC ha avançat que de cara a la temporada vinent volen tenir les estacions d'esquí i de muntanya gestionades per la Generalitat "100% digitalitzades". Enguany es donarà "un primer pas cap a la digitalització", segons ha explicat Font. A tall d'exemple, el director de La Molina, Xavier Perpinyà, ha explicat que aquesta temporada estrenaran un nou sistema de venda amb màquines automàtiques per a la recollida de forfets que s'hagin comprat a través de la botiga en línia. Perpinyà ha destacat que permetrà "evitar les cues".

La Molina també aposta pels forfets recarregables. Un dels passos de la digitalització serà la instal·lació a totes les estacions del sistema d'accés i venda automàtic amb el forfet amb xip, avanç que permetrà evitar cues, dimensionar els serveis i adaptar l'oferta en funció de l'ús i treballar conceptes tarifaris dinàmics que fomentin la demanda. Segons Font, l'objectiu és que es deixin de "comprar forfets per començar a comprar esport, o natura".

D’aquesta manera, proposa avantatges amb el forfet RECarnet, com la promoció 4×3 que regala un dia d’esquí per cada tres dies o posa a disposició del client que compra en línia, i per primer cop, el servei de màquines expenedores de forfets “La Molina Check In”, les quals podrà trobar distribuïdes en els diferents punts de venda de l’estació.

El president d'FGC també ha destacat el compromís perquè l'activitat d'esquí i de muntanya de les estacions tingui "efecte en el territori" amb una oferta que vagi més enllà de les activitats que es poden dur a terme a les seves instal·lacions posant el focus en la natura, l'esport, el paisatge, l'oci i la gastronomia de les zones d'influència al voltant de les cinc estacions d'esquí i de muntanya. "Avancem cap a un model d'estacions 365 dies de l'any amb experiències que siguin 360 graus", ha resumit Font.

Llistat de novetats 2018/2019


• Noves màquines automàtiques per a la recollida de forfets "La Molina Check In", pensat per als clients que compren per primera vegada i encara no disposen de targeta xip. El client compra a través de la botiga online i pot triar on recollir el seu forfet: a la taquilla de l'estació o a la màquina automàtica, estalviant-se cues i temps.
• Millora i optimització del sistema de producció de neu amb l'adquisició i implantació d'11 nous canons de producció de neu.
• Millora i renovació de les sales de màquines per a la producció de neu.
• Nou estadi de competició "Els Plans" a la zona de Torrent Negre.
• Renovació i ampliació de paravents.
• Muntatge de noves xarxes de seguretat en els estadis de competició.
• Nou Funpark a la pista Club: divertit circuit dirigit als més petits perquè gaudeixin d'unes descàrregues diferents i educatives.
• Nova màquina trepitjaneu.
• Dues noves motos de neu per al servei d'evacuació i seguretat dels clients.
• Millora de l'asfaltat dels aparcaments.
• Noves consignes per Clubs de Competició a la zona de Torrent Negre.
• Ampliació i renovació del lloguer de material.

Calendari d'esdeveniments

15 i 16 de desembre: Test Decathlon a Cap de Comella
25 de desembre: Visita del Pare Noel
26-30 de desembre: Parc de Nadal a Alp
29 de desembre: 8a Marxa Popular Nocturna d'esquí de muntanya
1 de gener: 69º Descens Infantil
2-7 de gener: Parc de Nadal a Puigcerdà
5 de gener: Arribada SSMM Reis d'Orient - Baixada infantil de torxes
12 de gener: XIII Crononiu / Copa Catalana / FGC Mountain Sèries 6.0
19 i 20 de gener: Test Decathlon a Cap de Comella
20 de gener: World Snow Day
26 de gener: 22º Trofeu Pista Pista / Audi quattro Cup
2 i 3 de febrer: Test Decathlon a Cap de Comella
9 i 10 de febrer: 38º Derby Internacional de Ciutadans / Campionat d'Espanya Ciutadans16 de febrer: Challenge Decathlon - Zona Alabau XX Ohmamiglú
2 de març: Dia dels Clubs i Forfet de Temporada / Carnival Winter
4-8 de març: Copa del Món IPC Snow SBX / BS
9 i 10 de març: VIII Gran Premi CEAP / Memorial JR Tordera / Lliga Catalana Interclubs 9 i 10 de març: Test Decathlon a Cap de Comella
11-15 de març: Copa del Món IPC Alpí SL / GS
23 de març: 23º Memorial Pepeta Planas
30 i 31 de març: 24è Trofeu Infantil La Molina / Campionat de Catalunya de velocitat XX de març i V Duatló accessible Nani Roma
19 d'abril: V Gimcana "Ous per Pasqua"
21 d'abril: VI Trisnow La Molina

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny