Notícia

Vall de Núria presenta la temporada 2018-19

L'estació de la Vall de Ribes es projecta com una estació familiar on viure experiències a la neu

vall de nuria,esquiadora,la pala
Vall de Núria va presentar dijous les novetats per a la temporada 2018-19 Autor/a: Oriol Molas
Falta una setmana perquè Vall de Núria iniciï la seva temporada d'hivern. L'estació de la Vall de Ribes, que forma part del Grup de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), va presentar les novetats de la temporada a Barcelona dijous passat, i ho va fer al costat de les altres 4 estacions d'esquí i muntanya que també formen part del grup: la Molina, Espot, Port Ainé i Vallter. Us expliquem al detall les novetats per aquesta nova campanya.


Si res ho impedeix, està previst que Vall de Núria inauguri aquesta temporada el proper dissabte 1 de desembre i fins el dilluns 22 de abril de l'2018 (tenir present, però, que Vall de Núria obre tot l'any). Aquest any ofereix la promoció "Anticipa't al hivern", amb la qual els visitants tindran dues opcions per gaudir d'una experiència completa a la vall: la fórmula alvostre Gust, que inclou el viatge en cremallera, l'allotjament a l'hotel i l'esmorzar, o el fórmula Esquí, que inclou també el forfet. Tot això amb un 20% de descompte respecte al preu original. Entre els productes estrella de l'estació per a aquest d'hivern destaca el Parc Lúdic, on petits i grans poden gaudir de la neu. L'estació compta amb 7,6 quilòmetres de zona esquiable, repartits en onze pistes.

Vall de Núria aposta pel turisme familiar

Un dels principals objectius de les estacions d'FGC és promoure la dinamització territorial, econòmica i turística, i especialment la familiar a l'estació de Vall de Núria. En aquest sentit Vall de Núria, i les altres 4 estacions d'esquí i muntanya, compten amb l'anomenat segell de Destinació de Turisme Familiar que atorga l'Agència Catalana de Turisme (ACT).

Per a aquesta temporada l'hotel de Vall de Núria potencia la comunicació que comptarà amb un programa especial d'animació, amb activitats esportives i culturals per als adults i amb propostes innovadores i carregades d'acció per als petits. A més, com és habitual en aquesta estació, es volen fomentar les experiències familiars, com bé ho demostra l'oferta del Cremallera + Parc lúdic, espai pensat per a la diversió de petits i grans.

Tots els dissabtes, per als clients allotjats a l'hotel, hi haurà una sortida amb màquines trepitjaneu. Tots els dissabtes, diumenges i festius, Vall de Núria organitzarà sortides amb raquetes. Les nits de lluna plena es duran a terme sortides amb raquetes buscant la lluna plena: el 22 de desembre, el 19 de gener, el 16 de febrer, el 23 de març i el 20 d'abril.

Novetats 2018/2019 a Vall de Núria

La CronoNúria aquesta temporada serà Campionat de Catalunya de curses verticals Nova modalitat Sprint de la Crono Núria (acostament de l'esquí de muntanya a l'espectador). Dins d'un circuit tancat cada corredor ha de superar les diverses modalitats de l'esquí de muntanya com són: ascens amb pells, ascens a peu i descens.

Nou recinte i espai per als més petits "El Cau de la Marmota" amb gran diversitat d'activitats adaptades a les diferents èpoques de l'any. Les activitats estrelles són: Taller de cremallera, la Marmota i granota vermella.

Es crea un nou producte escolar dirigit als més petits P4, P5 i primer cicle de primària.

Nou programa d'animació per als clients allotjats, amb activitats esportives i culturals per als adults i amb propostes innovadores i carregades d'acció per als petits.

Nou paquet romàntic especial per a parelles esquiadores a l'Hotel Vall de Núria.

Curs de Nivologia nivell I: L'objectiu del curs és facilitar les eines i els coneixements necessaris per esquiar amb seguretat, fora de pistes i en muntanya.

Calendari d'esdeveniments temporada 2018-19

Desembre 7 de desembre Màgia Felix Brunet
8 de desembre Concert de jazz
15 i 16 de desembre Activitats solidàries Marató TV3
24 de desembre Concert de Nadales
Desembre 25 Caga tió
Desembre 29 CronoNúria
30 des Sprint CronoNúria
Desembre 31 Revetlla de cap d'any

5 de gener Arribada dels Reis Mags
Gener 20 Dia mundial de l'esquí
Gener 26 Nit del Papus

16 i 17 de febrer Escultures de gel
Febrer 23 Carrera Polàrtic
Febrer 24 Festa Infantil

2 i 3 de març Carnestoltes
9 i 10 de març Concurs de ninots de neu
16 i 17 de març Trobada d'iglús
Març 24 Carrera Núria-Puigmal-Núria

Pendent data Carrera Social Fontalba
Pendent data Carrera Esquella de la Lluna
Pendent data Carrera Pocatraça Pacte aniversari amb el Club Super3

6 i 7 d'abril Vall dels Menuts hivern
13 i 14 d'abril Supercapdesetmana dels Súpers
Dates subjectes a modificació.

Preus forfets Vall de Núria temporada 2018/2019

Aquest any, Vall de Núria continua oferint els mateixos preus que la temporada anterior, per arribar a tots els públics, especialment a les famílies.

Adult Infantil Cremallera + Forfet dia 30,60 € per adult i 22,90 € per infantil.
Cremallera + Forfet 2 dies 52,00 € per adult i 39,00 € per infantil.
Abonament 5 dies nominal 122,50 € per adult i 91,50 € per infantil.
Abonament 8 dies no nominal 196,00 € per adult i 146,40 € per infantil.
 
Com l'hivern passat, el forfet de temporada de Vall de Núria també dóna accés a l'estació de Vallter 2000 si es compra l'abonament abans del 2 de desembre de 2018.

Adult Infantil Forfet de Temporada estacions FGC a 509,00 € adult i 407,00 € per infantil.
(La Molina + SkiPallars + Vallter i Vall de Núria) - Preu de descompte fins al 02/12/18.

Forfet de Temporada estacions FGC a 585,00 € per adult i 468,00 € per infantil. (La Molina + SkiPallars + Vallter i Vall de Núria).
Forfet de Temporada Vall de Núria + Vallter 2.000-319,00 € per adult i 238,00 € per infantil. Són preus amb Dte fins al 02/12/18.
Forfet de Temporada Vall de Núria + Vallter a 375,00 € per adult i 280,00 € per infantil.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny