Notícia

Extraordinary, el film que exhibeix l’Arcalís més inèdit

S'ha presentat aquest divendres passat al festival Skimetraje de Pamplona


Arcalís ha presentat aquest divendres passat al festival Skimetraje de Pamplona un curt amb imatges de l’estació, i que pretén donar a conèixer els valors de la marca, posant especial èmfasi en la qualitat i quantitat de la neu. El film, que té una durada de 10 minuts, condensa l’essència d’Ordino Arcalís i la transmet de manera molt fina i subtil. Tot un plaer per als sentits que tant els bons amants de la neu com els incondicionals d’Arcalís podran apreciar i valorar. Per als qui no coneguin l’estació, Extraordinary serà tota una revelació.

Entre les localitzacions es poden apreciar les muntanyes i canals mítiques que s’han convertit en referents internacionals gràcies a la projecció i l’impuls que han donat les competicions de Freeride World Tour. També es poden veure imatges de freeride als boscos d’Arcalís, combinades amb imatges d’acció de freestyle. Cal destacar també la figura dels pisters artificiers i dels gossos de rescat, que tenen un paper cabdal en el funcionament de l’estació.

Les imatges van ser enregistrades la temporada passada al domini, amb el fotògraf i filmmaker propi de l’estació, Pablo Varela. La idea i el guió ha anat a càrrec de l’equip de màrqueting d’Ordino Arcalís. Extraordinary és en una primera mostra d’un projecte que tindrà continuïtat i del qual podrem veure més edicions.

Skimetraje: Tot i que el film no participa en el concurs, sí que s’ha pogut visualitzar a la secció no competitiva a les pantalles del festival com a introducció d’altres pel·lícules que es presenten als premis. Ordino Arcalís és un dels principals espònsors del festival de curts d’esquí i de snowboard dels Pirineus, que té lloc a Pamplona del 14 al 17 de novembre.

Fitxa tècnica:

Nom: Extraordinary
Data: Imatges de la temporada 2017/2018. (Desembre 17 - Abril 18).
Filmat i editat: Pablo Varela.
Durada: 10 minuts.
Riders i col·laboradors: Joel Albaladejo, Alan Villanueva, Leo Tarrat, Aymar Navarro, Luka Melloni, Javi Vega, Morten Grape, Henrik Harlaut, Thomas Rich, Dani Fornell, Quinn Wolfermann, Santi i Sebas Aparicio, Guim Campeny,
Agraïments: equips de muntanya d’Ordino Arcalís, Lorelei Torres, Raúl Díez, Escola de Freeride d’Arcalís, Sergi Flamand, Emile Granoo.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny