Notícia

Un ex-treballador de Vallnord Pal-Arinsal, sospitós del sabotatge valorat en més de 100.000 euros

La ràdio televisió andorrana ha informat de les investigacions, tot i que encara no hi ha proves vinculants

telecadira,cubil,Pal
Un ex-treballador de Vallnord Pal-Arinsal, sospitós del sabotatge valorat en més de 100.000 euros Autor/a: Diaridelaneu.cat
La investigació pel sabotatge dels cables a l'estació de Pal assenyala un ex-treballador. Segons acaba d'informar la ràdio televisió andorrana encara no hi ha proves vinculants. El cost total de la substitució dels cables se situa al voltant dels 100.000 euros i aquesta setmana s'iniciaran els darrers treballs de reparació dels ginys mecànics.


Un ex-treballador de l'estació hauria estat l'autor del sabotatge dels tres ginys mecànics a l'estació de Pal ara fa dues setmanes. A mesura que han avançat els dies i els efectiuspolicials han examinat les imatges de les càmeres de l'estació i de Mobilitat, els indicis assenyalen a una persona concreta. Fonts properes a la investigació han informat a la ràdio televisió andorrana que encara no hi ha proves fefaents i que per això no se l'ha inculpat. La investigació continua a l'espera de trobar més proves que el vinculin al sabotatge dels tres cables.

Des de l'estació han confirmat que el cable, fet expressament a Suïssa, s'anirà a buscar aquesta setmana. D'aquesta manera, EMAP iniciarà els darrers treballs de reparació després d'haver resolt els casos del teleesquí de la Serra II i del teleesquí La Serra. A més, el cost de les tasques superarà els 100.000 euros. El cable del telecadira del Cubil és el darrer pas per restablir el servei completament després del sabotatge. El director d'EMAP, Josep Marticella, ha destacat que la preocupació principal ara es troba en el temps i no pas en el restabliment dels ginys mecànics.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''El ràfting ha fet ressorgir el caiac''
Bernat Baylina Guia i monitor d’esports d’aventura al Pallars

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


65%


14%


11%


11%

37 vots