Notícia

Botes Nexo LYT de Head, la lleugeresa mai havia estat tan espectacular

La col·lecció all-mountain NEXO LYT és un 30% més lleugera que l'anterior


Si busques màxima precisió, un ajust perfecte i alt rendiment en botes d'esquí, ja ho has trobat. Tenim el model de botes ideal per a tu. El nou model NEXO LYT combina lleugeresa i confort. Així mateix, el nou material grafè i el nou Smart Frame et proporcionaran gran rendiment en qualsevol terreny.

Com ho aconsegueixen? A partir de la tecnologia Nexo LYT en botes. Es tracta d'una tecnologia dissenyada per aprofitar la força de forma eficaç. I en què es basa exactament? El nou material plàstic amb grafè incorporat, en combinació amb la nova carcassa Smart Frame, proporciona un perfecte equilibri entre disseny lleuger, rendiment i comoditat.

Aquesta esperada col·lecció all-mountain és un 30% més lleugera que l'anterior i es divideix en diferents categories per cobrir tot tipus de necessitats, com es descriuen a continuació:

Nexo LYT 130 - Les botes perfectes per als que busquen el rendiment a la neu. El nou material grafè amb plàstic injectat, combinat amb la nova carcassa Smart Frame ofereix un balanç perfecte entre rendiment, comoditat i un disseny lleuger.

Nexo LYT 120 - El nou en botes de 100 mm. El seu disseny Power Efficient Design combina la nova carcassa Smart Frame Shell amb la posició Evo per a un alt nivell de rendiment. A més, la tecnologia Liquid Fit t'ofereix ajust i màxima comoditat.

Nexo LYT 110 - Form Fit, Perfect Fit 3D Custom, Liquid Fit, Primaloft, Grip Walk, Walk Sole i sistema canting de HEAD. Les botes d'esquí NEXO LYT 110 tenen tot el necessari per oferir-te confort i rendiment mentre esquies.

Nexo LYT 100 - Perfectes per totes les teves aventures de muntanya. La Smart Frame Shell atorga flexibilitat i vibració més reactives, perquè puguis esquiar amb una sensació molt més suau, progressiva i dinàmica.

Nexo LYT 100 W - Aquestes botes donen suport totes les teves aventures a la muntanya amb la comoditat i rendiment mai vistos. Per a un ajust perfecte, comptes amb Liquid Fit, que és la personalització de les teves botes d'esquí més ràpida i efectiva per als teus peus.

La revolucionària Liquid Fit Technology t'ofereix el màxim nivell de comoditat i ajust. El procés de personalització és ràpid, senzill i es pot fer en qualsevol moment. A més, per incrementar la comoditat, tens més espai a la zona dels dits.

Ara, si uneixes les botes Nexo LYT i amb els esquís V-Shape, tens com a resultat el combo perfecte per aconseguir un rendiment màxim. I és que una cosa tan lleuger mai abans havia ofert un rendiment tan alt.

Tota la informació a la pàgina web.

HEAD What 's your limit?

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny