Notícia

Torna l'Audi Salomon Quest Challenge

La competició passarà per Baqueira i Masella

Baqueira Beret,Audi Salomon Quest Challenge
Baqueira Beret acollirà la primera cita de l'Audi Salomon Quest Challenge Autor/a: Photoset
La Audi Salomon Quest Challenge proposa gaudir en equip de cinc proves distribuïdes per l'estació d'esquí: un eslàlom gegant, un freeride, 1 boardercross, 1 Banked eslàlom i un km llançat. Les inscripcions per participar a la Audi Salomon Quest Challenge de Baqueira Beret ja estan obertes en www.audisalomonquestchallenge.com i inclouen un descompte en el forfet de dia. La competició passarà per Baqueira Beret (8 de desembre) i Masella (2 de febrer).


Arriba l'hivern i torna l'Audi Salomon Quest Challenge, una competició per equips a la neu pensada per gaudir-la al costat de família i amics. Després de reunir l'any passat a més de 2.000 participants, aquesta temporada, l'Audi Salomon Quest Challenge celebrarà dues cites que portaran la seva fórmula de competició i diversió a la neu a Baqueira Beret (8 de desembre) i Masella (2 de febrer). Les inscripcions per participar a la data de la Val d'Aran ja estan obertes en www.audisalomonquestchallenge.com i inclouen un descompte en el forfet de dia.

En el seu cinquè any de vida, l'Audi Salomon Quest Challenge torna amb tots els seus ingredients. Així, en cadascuna de les seves cites, oferirà un matí de diversió en què els participants competiran en equips de 3 i gaudiran de cinc proves úniques: un eslàlom gegant, un freeride, 1 boardercross, 1 Banked eslàlom i un km llançat. Els equips escolliran categoria -challenge o familiar- i, en esquí, snow o telemark, comptaran amb 3 hores per sumar el màxim nombre de punts en cadascuna de les proves distribuïdes per l'estació. També, cada grup rebrà un peto oficial, un mapa del circuit i una pinça de control on registrar tots els punts. A més, també serà possible participar com a club en categoria aleví, infantil o juvenil.

El 8 de desembre l'activitat arrencarà a les 9h del matí al village del Pla de Beret. Després de gaudir d'un matí de neu i competició amb amics i família, el dia es tancarà de la millor manera possible: al village on es repartiran premis, sorpreses i es farà un gran sorteig de material: esquís, cascs, guants, motxilles, rellotges ... Les inscripcions per a la cita de Baqueira Beret ja estan obertes en www.audisalomonquestchallenge.com a un preu de 20 € per persona. A més, tots els participants podran gaudir de la competició i de tot un dia d'esquí a Baqueira Beret a un preu únic ja que, en el moment d'apuntar-, podran reservar el forfet amb descompte, a un preu especial per a participants.

El 8 de desembre s'estrenarà una nova temporada de l'Audi Salomon Quest Challenge: una competició per equips 100% popular, que posa a l'abast de qualsevol persona proves úniques i que està pensada per gaudir de la neu al costat de família i els amics.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny