Notícia

Tavascan renova el material de lloguer, inverteix en millores i es projecta de nou com a domini free-ride

També s'implementa un nou espai web que millora la gestió de les reserves on-line

tavascan
Tavascan renova el material de lloguer i inverteix en millores i es projecta de nou com a domini free-ride Autor/a: Tavascan
Tavascan va informar dimecres de les novetats que presenta per a la temporada 2018-19. Aquest any ha s'invertit en la renovació o manteniment d’equipaments i en els accessos, el manteniment dels remuntadors i en l'edifici polivalent infermeria.

Per a aquesta nova campanya s'impulsarà de  nou la modalitat del freeride amb la contractació de guies, sessions dirigides al fora pista, material de lloguer i la recomanació d’itineraris. Després de l’èxit de l’any passat, aquesta campanya es consolida l’Espai Ferran Latorre, on es durà a terme un seguit de clínics enfocats a l’esquí de muntanya, a la seguretat i a compartir una experiència plegats.

Esportec, l’empresa concessionària del lloguer de material i del refugi, ha implementat un nou espai web que millora la gestió de les reserves on-line. Paral·lelament, també augmenta considerablement l’oferta de material de lloguer –de muntanya, telemark i PAS–, tant de manera quantitativa com qualitativa. L'estació aprofita la versatilitat de les seves instal·lacions, on s’hi pot practicar tot tipus d’activitats relacionades amb la neu, per convertir-se en un centre integral pioner en aquest àmbit. D’aquesta manera, es definiran itineraris d’alta muntanya fora pista per practicar esquí de muntanya, splitboard o raquetes.aquetes.

També ha volgut destacar que ha estat votada com la vuitena millor estació del la temporada 2017-2018 d’entre les espanyoles, andorranes i del Pirineu francès en el premis Ski The East Awards VI. Una fita molt destacable si tenim en compte que el pressupost de Tavascan és exponencialment inferior al de les altres 50 estacions que s’han valorat.

A més d’aquesta alta posició en la classificació general, Tavascan queda en una gran segona posició pel que respecta a l’atractiu forfet de temporada, només superat per Masella. Una altra puntuació i resultat més que destacable és la tercera posició en atenció al client. I igualment també queda en les primeres posicions pel que respecta a comunicació.

Descomptes en el forfet de temporada

D'altra banda l’estació ha informat que està aplicant un descompte del 20% als usuaris que facin compra anticipada del forfet de temporada via web, una oferta que estarà vigent fins el 30 de novembre. Després d’activar la venda de forfets de temporada d’esquí nòrdic, l’estació d’alta muntanya de Tavascan també ha posat ja en funcionament el sistema de venda anticipada de forfets de temporada d’alpí.

Com cada any, les persones que facin la seva compra a través del web (www.tavascan.net) abans del 30 de novembre, gaudiran d’un 20% de descompte. Per tant, el preu del forfet de temporada d’alpí serà de només 159 euros per la modalitat d’adults i de 97 euros en el cas dels menors de 12 anys. A més, aquests forfets venen acompanyats d’altres interessants ofertes i promocions.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial