Notícia

Les estacions d'esquí del Grup FGC es promocionen a les Illes Balears

L'equip directiu d'FGC es reuneix a Palma amb representants del sector de la mobilitat ferroviària i del turisme del Govern balear

La Molina,vilalta
Les estacions d'esquí del Grup FGC es promocionen a les Illes Balears Autor/a: Diaridelaneu.cat
Les Illes Balears són mercat prioritari per a la promoció de les estacions de muntanya catalanes que gestiona FGC per aquest 2018-19.


El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, s’ha reunit aquesta setmana amb diferents membres del Govern de les Illes Balears per tractar temes relacionats amb la mobilitat ferroviària i el turisme. Fruit de les trobades s’han plantejat oportunitats que es desenvoluparan els propers mesos.

D’una banda, Font s’ha reunit amb el vicepresident dels serveis ferroviaris de Mallorca, Jaume Mateu. Durant la reunió s’ha acordat que FGC desenvoluparà un programa de treball per fer un diagnòstic sobre l’estat del parc de material mòbil i sobre els processos de manteniment dels serveis ferroviaris de Mallorca aprofitant l’expertesa de FGC en la matèria.

A la reunió, a la qual també hi ha assistit el director d’Infraestructures d’FGC, Albert Tortajada, s’ha acordat organitzar una jornada de treball de bones pràctiques en matèria de Mobility as a Service (MaaS), digitalització, manteniment i innovació per intercanviar iniciatives i compartir projectes de futur.


D’altra banda, Ricard Font i el director de la divisió de Turisme i Muntanya de l’empresa, Toni Sanmartí, s’han reunit amb el director general de Turisme, Antoni Sansó, per exposar l’estratègia d’FGC en matèria de promoció de turisme de muntanya. Font ha confirmat al Govern que les Illes Balears són mercat prioritari per a la promoció de les estacions de muntanya catalanes que gestiona FGC per aquest 2018-19.

Aquestes visites s’emmarquen en un conjunt d’accions d’FGC a Palma que va finalitzar amb la presentació de les estacions de muntanya a empreses, operadors turístics mallorquins i mitjans de comunicació de l’illa. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny