Notícia

Els Angles i Arcalís renuncien a l'obertura prevista per aquest dissabte

Les dues estacions confien ara en obrir l'1 de desembre

cano,t40,arcalis
Arcalís ha estat produïnt neu aquesta setmana però no la suficient per garantir una obertura en bones condicions Autor/a: Vallnord-Arcalís
Dues obertures anunciades per aquest cap de setmana cauen de la llista. Arcalís i Els Angles han comunicat que renuncien a l'obertura.


Les dues estacions han comunicat fa unes hores que renuncien a l'obertura prevista per aquest cap de setmana. Arcalís, que inicialment tenia per data d'inici el 17 de novembre, ja hi va renunciar la setmana passada però va posar totes les esperances en obrir aquest dissabte dia 24. Però no serà possible. Segons el comunicat "la falta de neu a cotes baixes impedeix l'obertura d'Ordino Arcalís".

Segons s'informa en el comunicat l'equip tècnic de l’estació s’havia reunit aquest dimecres per valorar la possibilitat de fer "una obertura anticipada aquest cap de setmana" però senyala que "vistes les condicions del terreny, especialment de les cotes baixes de la zona de la Coma, finalment s’ha decidit ajornar la data d’obertura per causes de seguretat". També es destaca que la producció de neu no ha pogut ser constant perquè "la pujada de temperatures i la humitat" ho ha impedit. Arcalís treballa ara amb una nova data d'obertura: l'1 de desembre.

L'altra estació que no obrirà aquest dissabte, i així ho tenia previst, és la nord-catalana Els Angles. El seu comunicat és molt concís i diu així: "A causa de les condicions meteorològiques ens veiem obligats a endarrerir l'obertura prevista de l'estació. Els mantindrem informats".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny