Notícia

Sol, cel blau i neu pols en el primer dia de la temporada a La Molina

La Molina estrena temporada amb els primers esquiadors per la pista Dues Estacions

La Molina,dues estacions,pilona
Sol, cel blau i neu pols en el primer dia de la temporada a La Molina Autor/a: Diaridelaneu.cat
La festa de la neu va sumant convidats i avui dues estacions més sortien a ballar: La Molina i Vallter. Nosaltres hem estat a la primera, que posava en marxa el telecabina Alp2500 i el teleesquí Set Fonts. La pista Dues Estacions ha servit de pista de ball per a uns esquiadors que, a banda de tastar una neu de qualitat excel·lent, ja han pogut lliscar per sota les noves pilones del nou tram del telecabina en construcció. El primer dia de la temporada 2018-19 ha deixat un molt bon gust de boca. Us ho expliquem.


Només era un tast de neu, i possiblement molts dels qui ho han provat s'han quedat amb les ganes de més. No és d'estranyar, perquè la pista Dues Estacions del sector La Tosa de La Molina no podia presentar millor aspecte.

Neu pols trepitjada, temperatures fredes que l'han mantingut tot el dia en perfectes condicions, sol radiant i, de fons, un paisatge de muntanyes nevades retallades pel cel blau intens. I un detall: els primers esquiadors de La Molina ja han lliscat sota les pilones del nou tram de telecabina que s'inaugurarà a aquesta primavera vinent.

Avui els esquiadors podien accedir al sector obert amb el telecabina Alp2500 i, un cop a la zona, es remuntava pel teleesquí Set Fonts, el qual permet esquiar a la pista Dues estacions, blava, de gairebé 2 quilòmetres de llargada. El preu del forfet? 10 euros.

De fet, la direcció de l'estació havia deixat molt clar, via xarxes socials i comunicats oficials publicats al llarg de la setmana, que es tractava d'un tast de neu, o sigui, una arrencada parcial de la temporada. Una jornada que a molts els haurà servit per recollir el seu forfet de temporada a oficines i aprofitar per fer les primeres baixades de la temporada.

Marta Viver, màxima responsable del departament comercial de l'estació, ha declarat a Diaridelaneu que la jornada d'avui "volia ser això, un tast de neu, ja que de moment només s'ha pogut posar en marxa el teleesquí Set Fonts, limitat a esquiadors i practicants de surf experts. I una sola pista, la Dues estacions, una blava destinada a esquiadors de nivell mig-alt".

Viver ha senyalat que l'estació torna a obrir demà diumenge i tancarà de nou dilluns però que "s'està treballant intensament per innivar el màxim possible i per programar una obertura progressiva" pel proper cap de setmana, 1 i 2 de desembre "en les millors condicions possibles". De moment, doncs, paciència.

La directora comercial de l'estació cerdana també ha recordat "que el pròxim dia 2 de desembre finalitza la promoció dels forfets de temporada o el pack4x3 Recarnet", dues opcions que "comprades anticipadament permeten economitzar els dies d'esquí de la temporada que avui comencem".

Enguany La Molina té previst finalitzar la temporada el 22 d'abril, esdevenint una de les temporades més llargues dels darrers anys. De moment, obertura parcial amb molt bon gust de boca. La festa de la neu es va animant.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots