Notícia

El sospitós número 1 del sabotatge a Pal ho nega tot

Es tracta d'un extreballador de nacionalitat espanyola que hauria comptat amb tres col·laboradors més

teleesqui,teleski,la serra,Pal
Autor/a: Diaridelaneu.cat
La premsa digital andorrana publica nous avenços en la investigació en relació al sabotatge dels telecadires de Pal. El principal sospitós té nacionalitat espanyola però nega cap relació amb els fets. En una diligència de cooperació policial, agents de policia de l'Estat espanyol (no s'especifica de quin cos policia es tracta) haurien fet una aproximació a l’extreballador que es considera responsable dels talls al cablejat dels ginys i que hauria tingut tres col·laboradors més.


Les investigacions avancen però encara no hi ha proves incriminatòries directes, però hi ha el convenciment de la policia andorrana que el principal sospitós del sabotatge dels ginys de l’estació d’esquí de Pal és el suposat autor material dels talls al cablejat. Però les primeres proves encara no són prou concloents. O serveixen de poc, segons informa avui el digital Altaveu.com.

El principal sospitós es troba a l’Estat espanyol i disposa d’aquesta mateixa nacionalitat. Però en declaracions als agents policials hauria negat tenir cap relació amb els fets. Des que el 5 de novembre quan van transcendir els fets, la policia andorrana no ha parat d'investigar imatges de la zona. D’una banda hi ha el convenciment que l'autor del sabotatge coneix molt bé el terreny i la maquinària a sabotejar. Per això els investigadors van demanar llistats d’extreballadors, sobretot dels que havien marxat molestos.

Sembla ser, però, que la policia andorrana compta amb les imatges de les càmeres de Mobilitat de trànsit situades a la rotonda d’Erts, d'accés a Pal, i amb aquestes imatges hauria aconseguit lligar la presència d’un cotxe vinculat a l’extreballador i que hauria transitat per l'esmentada rotonda els dies en què s'ha acotat el sabotatge. El sospitós també hauria comptat amb tres col·laboradors, que també estarien identificats.

El cas, però, és que les proves no són, encara, suficientment concloents. Caldrà esperar a nous avenços en la investigació per aclarir definitivament si el sospitós és també l'autor del sabotatge.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny