Notícia

Esquiar a La Molina serà més econòmic pels berguedans

El Consell Comarcal del Berguedà ratifica de nou el conveni amb FGC que iguala les condicions de la Cerdanya

coll de pal,comabella,la molina
Coll de Pal forma part del terme municipal de Bagà Autor/a: Diaridelaneu.cat
Es ratifica de nou el conveni entre el Consell Comarcal del Berguedà i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya pel qual els berguedans (i estudiants escolaritzats a la comarca), es beneficiaran de descomptes en els abonaments de temporada a La Molina. De fet, cal no oblidar que el sector Coll de Pal i el mateix refugi del Niu de l'Àliga (2.535 m) de La Molina formen part de la comarca del Berguedà, en concret del terme municipal de Bagà.


El Consell Comarcal renova el conveni amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya que permet comprar forfets de temporada a millors preus. El conveni té com a objectius potenciar i promoure la pràctica dels esports de neu entre els habitants i escolars de la comarca, afavorir-ne l’aprenentatge i la afició per aquests esports, per formar nous esquiadors que esdevindran els esportistes i usuaris de les estacions en el futur. FGC és propietària i gestora de les estacions de muntanya de La Molina, Espot, Port Ainé, Vallter i Vall de Núria. 

Poden optar als preus bonificats els empadronats des de fa 3 o més anys d’antiguitat en qualsevol ajuntament de la comarca i/o els alumes escolaritzats als centres de la comarca per al curs 2018-2019. El conveni té una vigència d’un any a comptar des del dia 15 d’octubre de 2018 i fins el 14 d’octubre de 2019. 

Per optar als preus bonficats s’haurà de presentar als responsables de l’estació la següent documentació:

  • El formulari de sol·licitud (en paper o format digital) degudament complimentat.
  • Una fotografia del titular.
  • DNI del titular
  • Certificat d’empadronament o Certificat d’escolarització.
  • Efectuar el pagament o acreditar haver-lo realitzat per les vies establertes.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial