Notícia

KORE, la revolució dels forapistes


L'estil freeride o 'fora pista' en esquí consisteix en no seguir un recorregut marcat. El mateix es pot aplicar a HEAD, empresa líder en esports d'hivern, que no segueix un camí marcat sinó que lluita sempre per superar els seus propis límits com és el cas de l'esquí sèrie Kore, esquís i botes més lleugers, amb major flotació i millor control.


Estàs preparat per a conèixer la nova línia Kore? Te la resumim a continuació:

KORE series

Kore 93: La Kore 93 és la teva entrada al món d'aventures del freeride. Un esquí molt divertit que et permet sentir-te com a casa dins i fora de la pista. A més, gràcies al seu pes lleuger, també gaudiràs de l'esquí de travessa.

Kore 99: Si el freeride és la teva passió, el kore 99 t'acompanyarà a on vagis. És l'esquí perfecte per a les teves aventures fora de la pista sobre neu acabada de caure. A més, funciona de meravella dins el terreny marcat.

Kore 105: Amb el Kore 105 no et pots equivocar. És l'esquí en la categoria de neu pols més lleuger del mercat, de manera que és l'esquí perfecte per als amants del freeride als quals també els agrada flexionar els músculs a la pista.

Kore 117: Els KORE 117 et presenten el disseny d'avantguarda: un esquí reactiu i lleuger, perfecte per a tots els atletes i professionals en la seva recerca constant de la neu pols.

Kore 87: El KORE 87 és el punt de partida per a esquiadors júnior experiència de 10 anys o més en el món del freeski i la neu pols. Un esquí perfecte per a les seves primeres experiències fora de pista.

Botes Kore 1: Les KORE 1 són la nova experiència en el món del freeride. Les botes compleixen amb les expectatives de les aventures de l'esquí de muntanya oferint una gran lleugeresa i al mateix temps un alt rendiment.

La nova sèrie Kore supera qualsevol límit pel que fa a lleugeresa es refereix amb un folre de polièster en lloc de la capa superior estàndard. Aquesta tecnologia de construcció sense capa superior et porta l'esquí més lleuger de la seva categoria. A més, el seu perfil fi millora la flotació sobre neu tova i maximitza la maniobrabilitat. La millora en el control tampoc es queda enrere gràcies a l'absorció d'impactes del Koroyd, que proporciona a l'esquiador un control precís en terreny variable.

I ja saps ... La neu en pols i els pendents t'esperen amb moltes ganes.
HEAD What 's your limit?

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny