Notícia

La festa va rebent convidats. Baqueira surt a ballar dissabte 1 de desembre

Estaran disponibles a la zona de Baqueira 23 pistes i 8 remuntadors que donaran accés a 27 km de traçats.

produccio,neu,baqueira
Baqueira Beret inaugura la temporada el dissabte 1 de desembre Autor/a: Baqueira
L'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu obrirà les instal·lacions, tal com estava previst al calendari, el dia 1 de desembre. Estaran disponibles a la zona de Baqueira 23 pistes i 8 remuntadors que donaran accés a 27 km de traçats.


La temporada d'esquí i snowboard ja ha arribat a Baqueira Beret amb un inici de temporada segons les previsions i gran part de la zona central de Baqueira oberta per als que es vulguin treure de sobre aquestes ganes irrefrenables de lliscar sobre la neu després d'un càlid estiu i una tardor amb una alta precipitació.
 
Entre les fortes nevades a principis de novembre, que van deixar gruixos importants a cotes altes, i la producció de neu de les últimes setmanes es preveu l'obertura de 27 km de pistes tots a la zona de Baqueira. Els gruixos actualment són de 30 cm en 2500 i 15 cm en 1800.
 
Els remuntadors oberts per a l'estrena seran Telecabina Baqueira, TSD Mirador, TSD Pla de Baqueira, cintes Carreretes 1 i 2 a la zona de debutants i el TSD Jorge Jordana que donarà accés a tota la Cara Nord. L'estació mantindrà obert el seu funcionament entre setmana de manera estable, si la meteorologia ho permet, fins al dia previst de tancament que serà el 22 d'abril. Els responsables tècnics de l'estació estan treballant per fer possible l'obertura de més pistes i remuntadors de cara al pont de desembre.
 
Pel que fa a restauració, estaran oberts al self service cafeteria Bosque, el Parrec d'Orri i el restaurant Möet Winter Lounge que comptarà ja amb el DJ Luca Feller animant la terrassa i també s'obrirà l'establiment amb més ambient après ski, el Bar Baqueira 1500.
 
Respecte a les taquilles, es podrà adquirir el forfet a les galeries de Ruda, Orri i les oficines centrals de 1500. El preu del forfet serà especial per a l'ocasió de 31 € adult dia i 21 € infantil dia.
 
Pel que fa als serveis de lloguer i venda de material, estarà en funcionament les botigues Ski Service de 1500, Ruda i Bosque. A més del lloguer i preparació i reparació de material amb dues noves màquines d'última generació, a Baqueira Store de Ruda és possible adquirir tot el necessari per a l'hivern. Durant aquest cap de setmana es podran contractar els pràctics serveis de guarda-esquís i botes, per a tota la temporada, situats a Ruda, Baqueira 1500 i Baqueira 1800.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny