Notícia

Grandvalira inaugura temporada dissabte obrint Pas de la Casa i Grau Roig

A més, els titulars del Forfet de Temporada Grandvalira amb suplement d’Arcalís, podran gaudir de l’estació ordinenca a partir d’aquest dijous 29 de novembre


Grandvalira inaugura la temporada aquest dissabte dia 1 de desembre amb l’obertura parcial dels sectors Pas de la Casa i Grau Roig. Es preveu obrir aquest cap de setmana 2 dels 6 sectors amb una tarifa especial de 30 €. Els posseïdors del Forfet de Temporada Grandvalira amb el suplement d’Ordino Arcalís, podran gaudir de l’estació ordinenca a partir d’aquest dijous 29 de novembre.


Grandvalira inaugura la temporada 2018-19 el dissabte 1 de desembre amb l’obertura parcial dels sectors Pas de la Casa i Grau Roig enllaçats per pista. Els sectors Soldeu, El Tarter i Encamp estimen obrir el 5 de desembre, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin.   

La xarxa de producció de neu ha estat activa pràcticament sense interrupció i els equips de terreny treballen intensament i a contrarellotge per garantir unes condicions de neu que compleixin amb els estàndards de qualitat i de seguretat pertinents per a la pràctica de l’esquí i l’snowboard.

Per a l’obertura parcial, Grandvalira ha revisat les tarifes i el preu del forfet de dia serà de 30 euros per adult/júnior i 20 euros per infant (compra online i a taquilles).

El Domini de la Neu ha habilitat un servei de bus gratuït per aquest cap de setmana entre el Funicamp i Grau Roig per als esquiadors que presentin el forfet de dia o de temporada. El servei s’activarà a partir de les 8:30h i tindrà una freqüència de pas de mitja hora. L’última sortida serà a les 17:30h des de Grau Roig. (+info www.grandvalira.com).

Ordino Arcalís amb el Forfet Grandvalira

Gràcies a la recent incorporació d’Ordino Arcalís al Domini, els usuaris del Forfet de Temporada que hagin adquirit el suplement podran accedir a l’estació ordinenca a partir d’aquest dijous 29 de novembre, data d’obertura prevista. 

CONDICIONS D’OBERTURA

Sectors Pas de la Casa i Grau Roig (connectats per pista)

Sector Pas de la Casa:
Pistes: Directa 1, Abelletes, Jardí
Instal·lacions: TSD4 Pas de la Casa, TSD6 Font Negre, TC Pioners, Tapis Abelletes I
Servei d’Escola d’Esquí i Snowboard
Restauració: Abelletes, Font Negre, KSB Coll Blanc i CBbC de Costa Rodona


Sector Grau Roig:
Pistes: Pista Llarga (part alta), Pala Nova, Bosc, Debutants, Clot, Portella, Tobogan
Instal·lacions: TSD Pic Blanc, TSD Coma Blanca, TK Coma 3, TK Pessons I, TK Clot
Servei d’Escola d’Esquí i Snowboard
Restauració: Piolet, Pulka, Tres Estanys, Cubil, Refugi de Pessons. 

El restaurant L’Abarset del sector El Tarter també preveu la seva obertura aquest dissabte dia 1 de desembre. Pel que fa al calendari de festes après-ski, aquestes donaran el tret de sortida el dijous 6 de desembre amb el Dj Simply J, seguit de les festes  amb els Dj’s Viktor Ollé i amb Nuke els dies 7 i 8 de desembre respectivament.

Aquesta temporada es preveu que la campanya de neu s’allargui fins al dia 22 d’abril i comptarà amb 143 dies, quinze dies més que en l’any anterior, sempre que les condicions climatològiques siguin favorables. Grandvalira estrena la Temporada 2018-19 amb una inversió de 35,4 milions d’euros destinats a quatre: la innovació, la qualitat, l’atenció al client i la internacionalització. A més, coincidint amb el seu 15è aniversari, l’estació preveu acollir esdeveniments de repercussió mundial com les Finals de la Copa del Món.

L’estació andorrana preveu ampliar la informació a través del seu web www.grandvalira.com i de les seves xarxes socials.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny