Notícia

Grandvalira inaugura temporada dissabte obrint Pas de la Casa i Grau Roig

A més, els titulars del Forfet de Temporada Grandvalira amb suplement d’Arcalís, podran gaudir de l’estació ordinenca a partir d’aquest dijous 29 de novembre


Grandvalira inaugura la temporada aquest dissabte dia 1 de desembre amb l’obertura parcial dels sectors Pas de la Casa i Grau Roig. Es preveu obrir aquest cap de setmana 2 dels 6 sectors amb una tarifa especial de 30 €. Els posseïdors del Forfet de Temporada Grandvalira amb el suplement d’Ordino Arcalís, podran gaudir de l’estació ordinenca a partir d’aquest dijous 29 de novembre.


Grandvalira inaugura la temporada 2018-19 el dissabte 1 de desembre amb l’obertura parcial dels sectors Pas de la Casa i Grau Roig enllaçats per pista. Els sectors Soldeu, El Tarter i Encamp estimen obrir el 5 de desembre, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin.   

La xarxa de producció de neu ha estat activa pràcticament sense interrupció i els equips de terreny treballen intensament i a contrarellotge per garantir unes condicions de neu que compleixin amb els estàndards de qualitat i de seguretat pertinents per a la pràctica de l’esquí i l’snowboard.

Per a l’obertura parcial, Grandvalira ha revisat les tarifes i el preu del forfet de dia serà de 30 euros per adult/júnior i 20 euros per infant (compra online i a taquilles).

El Domini de la Neu ha habilitat un servei de bus gratuït per aquest cap de setmana entre el Funicamp i Grau Roig per als esquiadors que presentin el forfet de dia o de temporada. El servei s’activarà a partir de les 8:30h i tindrà una freqüència de pas de mitja hora. L’última sortida serà a les 17:30h des de Grau Roig. (+info www.grandvalira.com).

Ordino Arcalís amb el Forfet Grandvalira

Gràcies a la recent incorporació d’Ordino Arcalís al Domini, els usuaris del Forfet de Temporada que hagin adquirit el suplement podran accedir a l’estació ordinenca a partir d’aquest dijous 29 de novembre, data d’obertura prevista. 

CONDICIONS D’OBERTURA

Sectors Pas de la Casa i Grau Roig (connectats per pista)

Sector Pas de la Casa:
Pistes: Directa 1, Abelletes, Jardí
Instal·lacions: TSD4 Pas de la Casa, TSD6 Font Negre, TC Pioners, Tapis Abelletes I
Servei d’Escola d’Esquí i Snowboard
Restauració: Abelletes, Font Negre, KSB Coll Blanc i CBbC de Costa Rodona


Sector Grau Roig:
Pistes: Pista Llarga (part alta), Pala Nova, Bosc, Debutants, Clot, Portella, Tobogan
Instal·lacions: TSD Pic Blanc, TSD Coma Blanca, TK Coma 3, TK Pessons I, TK Clot
Servei d’Escola d’Esquí i Snowboard
Restauració: Piolet, Pulka, Tres Estanys, Cubil, Refugi de Pessons. 

El restaurant L’Abarset del sector El Tarter també preveu la seva obertura aquest dissabte dia 1 de desembre. Pel que fa al calendari de festes après-ski, aquestes donaran el tret de sortida el dijous 6 de desembre amb el Dj Simply J, seguit de les festes  amb els Dj’s Viktor Ollé i amb Nuke els dies 7 i 8 de desembre respectivament.

Aquesta temporada es preveu que la campanya de neu s’allargui fins al dia 22 d’abril i comptarà amb 143 dies, quinze dies més que en l’any anterior, sempre que les condicions climatològiques siguin favorables. Grandvalira estrena la Temporada 2018-19 amb una inversió de 35,4 milions d’euros destinats a quatre: la innovació, la qualitat, l’atenció al client i la internacionalització. A més, coincidint amb el seu 15è aniversari, l’estació preveu acollir esdeveniments de repercussió mundial com les Finals de la Copa del Món.

L’estació andorrana preveu ampliar la informació a través del seu web www.grandvalira.com i de les seves xarxes socials.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial