Notícia

Més obertures per aquest dissabte: Pal Arinsal també es posa en marxa

L'estació confirma obertura amb el 80% dels remuntadors i el 54% de pistes i amb els tres dels remuntadors sabotejats ja reparats

arinsal,snowpark
Preparatius a l'snowpark d'Arinsal aquesta mateixa setmana Autor/a: Diaridelaneu.cat
Pal-Arinsal obrirà l’1 de desembre amb el 80% dels remuntadors i el 54% de pistes. L’estació compleix les previsions d’obertura i inaugurarà la temporada el dia 1 de desembre amb el 80% de remuntadors, 54% de pistes, 9 restaurants, 2 circuits d’esquí de muntanya, 9 activitats i 4 circuits de raquetes de neu. A més, després d’un mes intensiu de feina en la reparació dels remuntadors, EMAP celebra que al dia de l’obertura el 100% del ginys afectats estiguin disponibles.


Les recents nevades i temperatures baixes fan possible que els dominis esquiables del sector Pal i Arinsal inaugurin la temporada d’hivern el primer cap de setmana de desembre amb gruixos fins a 40 cm. Al sector de Pal, els clients podran gaudir d’un 54% de pistes obertes i d’un 74% de remuntadors. Pel que fa el sector d’Arinsal, hi haurà un 82% de remuntadors actius i un 53% de pistes obertes. Es preveu pel cap de setmana un gruix de neu de 40cm a cota alta i de 20cm a cota baixa amb qualitat de neu pols. També estaran disponibles 2 circuits d’esquí de muntanya i 4 de raquetes.  
 
En aquesta primera cita, els esquiadors podran gaudir de 9 activitats que s’ofereixen al sector de Pal com el Big Zip, Parc de Cordes, Pistes de trineus, entre altres. Així mateix, podran completar la seva experiència amb diferents ofertes gastronòmiques amb 9 restaurants oberts a diferents localitzacions: Caubella, Xalet Igloo, Coll de la Botella i molts altres. 
 
100% dels ginys reparats

Fa 24 dies, EMAP va sofrir una malmesa en 3 ginys al sector de Pal. La setmana passada, tècnics del sector de Pal van dirigir-se a Suïssa, a l’empresa FATZER, per recollir el cable que es va fabricar i necessari per a la reparació del Telecadira del Cubil. Ahir, tècnics d’aquesta empresa van desplaçar-se al Principat per agilitzar la reparació del cable malmès. Durant el dia d’avui, s’han realitzat totes les reparacions així com les proves de càrrega i la posada en funcionament amb resultats satisfactoris.  
 
Tal com estava previst, l’estació compleix la previsió marcada de la inauguració de temporada pel dia 1 de desembre amb el 100% dels ginys en funcionament.
 
Més informació a www.vallnord.com/pal-arinsal

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny