Notícia

L'aplicació Skitude s'actualitza a les portes del primer gran cap de setmana de la temporada 2018-19

Les noves funcionalitats permeten obtenir més estadístiques d’esquí que mai i reproduir descensos en un entorn 3D


L'aplicació mòbil per als amants dels esports de neu Skitude, s'actualitza i presenta novetats a les portes del que serà el primer gran cap de setmana de la temporada. Continua el seu compromís amb la millora de les experiències dels esquiadors. Les noves funcionalitats permeten obtenir més estadístiques d’esquí que mai i reproduir descensos en un entorn 3D. I molta atenció a la versió Premium. Us ho expliquem.


Skitude, la comunitat d’esportistes i amants de les activitats de neu i muntanya amb la que els usuaris poden registrar, competir i compatir les seves experiències, continua amb el seu compromís de millora cares a aquesta nova temporada 2018-19.
 
Un cop obertes les primeres estacions d’esquí, Skitude, que ofereix la xarxa més gran del món d’apps d’esquí i informació en temps real d’estacions (moltes d’elles amb la seva aplicació oficial), presenta les seves novetats:
 
1. Més reptes i premis
 
La comunitat Skitude, acostumats als reptes i a les experiències úniques a pistes, poden guanyar premis d’una forma tan senzilla com activar el tracker de l’app que facin servir i apuntant-se al reptes disponibles a l’app Skitude, o a qualsevol de les apps compatibles.
 
Aquesta temporada, l’oferta de reptes serà la més extensa de totes. Tots els amants de la neu, independentment del seu nivell, podran participar i guanyar reptes. A més, Skitude també farà sortejos a través del seu compte a Instagram.
 
2. Nou disseny
 
Un dels canvis que s’han dut a terme és la renovació de les interfícies del perfil My Skitude i del detall de track. Ara, la navegació dins de cada app és més intuïtiva i fluïda.
 
2. Skitude Premium
 
Aquesta és la gran novetat de la temporada. Compromesos en oferir la millor qualitat i així transformar les experiències dels esquiadors, Skitude, millora els seus serveis amb noves funcionalitats a les seves apps a través de Skitude Premium.
 
Aquesta millora del perfil, permet veure a les estadístiques d’esquí el desglossament detallat de cada descens i reviure, de forma exacta i en 3D, per a quines pistes s’ha passat i la dificultat de cadascuna d’elles.
 
Skitude Premium ofereix:
 
Mapes en 3D de més de 2.500 estacions d’esquí de tot el món amb informació de punts d’interès i estat de les pistes (dificultat, obertura, etc.)
Reproducció de l’activitat realitzada en 3D. L’esquiador podrà analitzar i reproduir els seus tracks en un entorn 3D i compartir-ho amb tota la comunitat Skitude i a xarxes socials.

Estadístiques avançades per als tracks, estadístiques de les baixades, amb el detallat de les pistes i així analitzar els rendiments, desnivells, velocitats etc.
Mapes de calor de velocitat registrada a cada punt dels tracks y per a cada baixada concreta. Les aplicacions generaran un mapa de calor per a analitzar d’una forma molt visual la velocitat registrada en cada moment.

Compatibilitat amb l’Apple Watch. Moltes apps consumeixen molta bateria del mòbil. Gràcies al tracker disponible des d’Apple Watch es podrà registrar l’activitat directament amb el dispositiu al canell i així estalviar bateria del mòbil i facilitar el control i seguiment del regsitre. Després de registrar el track, la sincronització de les dades amb les apps és automàtica.
 
Skitude Premium compta amb un període de prova de 7 dies gratuïts para què l’usuari, sense cap cost, pugui viure una experiència avançada. I després, compta amb diferents plans de pagament a escollir el que mes s’ajusti a les necessitats de cada esquiador.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny