Notícia

Els Angles, Portè i Font Romeu obren demà 1 de desembre

L'obertura es fa en condicions parcials a l'espera de millorar condicions de cara al Pont de la Puríssima

angles,innivacio,canons
Tres estacions nord-catalanes obren dissabte Autor/a: Les Angles
Les estacions de la Catalunya del Nord també comencen temporada aquest dissabte. Els Angles, Portè i Font Romeu obren l'1 de desembre i ho faran en condicions parcials. Us ho expliquem.


Dues estacions de l'Alta Cerdanya i una del Capcir obren aquest dissabte.

A l'Alta Cerdanya obre Porté-Puymorens. De fet serà una reobertura ja que va començar temporada el 10 de novembre però l'estació es va veure obligada a tancar dos dies més tard. Ara torna a obrir i ho farà en sectors: Vinyola, Mine i Font-Freda. El preu del forfet per adults queda en 30 €; adolescents i estudiants 28 i nens a 25.

Font Romeu també és de les estacions que acostumen a obrir pel Pont de la Puríssima o, com aquest any, si és possible també s'obre el cap de setmana precedent. Segons el seu comunicat a les xarxes socials s'obriran 7 pistes i 7 remuntadors dels sectors Gallinera i La Calma,  incloent el telecadira Belvedere del sector Pirineus 2000, amb aquest darrer es permetrà accedir al sector Coll del Pam i des d'aquí als dos sectors abans esmentats. Els preus del forfet queden en 27 € per adults i nens i estudiants a 23.

Al Capcir

L'estació d'esquí dels Angles ho té tot a punt per obrir aquest dissabte. De moment serà una obertura parcial, amb gruixos que oscil·len entre els 40cm i els 50cm en cotes altes. Progressivament i de cara al pont de la Puríssima la previsió és, si les condicions meteorològiques ho permeten, obrir més pistes i sectors de l'estació.

Pel que fa a les estacions de Cambra d'Ase i Formigueres la previsió és que obrin pel pont de la Puríssima.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny