Notícia

Els Angles, Portè i Font Romeu obren demà 1 de desembre

L'obertura es fa en condicions parcials a l'espera de millorar condicions de cara al Pont de la Puríssima

angles,innivacio,canons
Tres estacions nord-catalanes obren dissabte Autor/a: Les Angles
Les estacions de la Catalunya del Nord també comencen temporada aquest dissabte. Els Angles, Portè i Font Romeu obren l'1 de desembre i ho faran en condicions parcials. Us ho expliquem.


Dues estacions de l'Alta Cerdanya i una del Capcir obren aquest dissabte.

A l'Alta Cerdanya obre Porté-Puymorens. De fet serà una reobertura ja que va començar temporada el 10 de novembre però l'estació es va veure obligada a tancar dos dies més tard. Ara torna a obrir i ho farà en sectors: Vinyola, Mine i Font-Freda. El preu del forfet per adults queda en 30 €; adolescents i estudiants 28 i nens a 25.

Font Romeu també és de les estacions que acostumen a obrir pel Pont de la Puríssima o, com aquest any, si és possible també s'obre el cap de setmana precedent. Segons el seu comunicat a les xarxes socials s'obriran 7 pistes i 7 remuntadors dels sectors Gallinera i La Calma,  incloent el telecadira Belvedere del sector Pirineus 2000, amb aquest darrer es permetrà accedir al sector Coll del Pam i des d'aquí als dos sectors abans esmentats. Els preus del forfet queden en 27 € per adults i nens i estudiants a 23.

Al Capcir

L'estació d'esquí dels Angles ho té tot a punt per obrir aquest dissabte. De moment serà una obertura parcial, amb gruixos que oscil·len entre els 40cm i els 50cm en cotes altes. Progressivament i de cara al pont de la Puríssima la previsió és, si les condicions meteorològiques ho permeten, obrir més pistes i sectors de l'estació.

Pel que fa a les estacions de Cambra d'Ase i Formigueres la previsió és que obrin pel pont de la Puríssima.
Entrevista

''Aprofiteu per gaudir de la neu el màxim que pugueu''
Ana Amor Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial