Notícia

Espot i Port Ainé obren avui divendres

Avui el forfet és gratuït i tots els laborables s'esquiarà amb la fórmula 2x1

espot,estadi,esquiadors
Espot i Port Ainé obren avui divendres Autor/a: Diaridelaneu.cat
Com ja és tradició a les estaciones pallareses del Grup FGC, en el seu primer dia d'obertura s'esquiarà amb forfet a cost 0. Serà un dia d'esquí en règim de portes obertes i l'obertura de pistes serà parcial a l'espera de millorar condicions de cara al pont de la Puríssima.


Com ja és tradició a les estaciones pallareses del Grup FGC, en el seu primer dia d'obertura s'esquiarà amb forfet a cost 0. Serà un dia d'esquí en règim de portes obertes i l'obertura de pistes serà parcial a l'espera de millorar condicions de cara al pont de la Puríssima. Recordar també que les estacions que formen el domini SkiPallars, Espot i Port Ainé, fomentaran l'esquí en dies laborables amb una fórmula de 2x1 en forfets.

Però, i quin és l'estat de pistes? Doncs us podem avançar que avui mateix els responsables de l'estació ens explicaran via Instagram Live quin és l'estat de pistes. Els interessats ho podran seguir en el compte de @skipallars a les 10 del matí des d'Espot Esquí i, dues hores més tard, a les 12, des de Port Ainé. També podeu consultar en el seu web el comunicat Infoneu de cadascuna de les estacions. Per Espot en aquest enllaç i per Port Ainé en aquest altre.

Podeu veure les novetats de les estacions de Espot i Port Ainé per aquest any en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny