Notícia

Renfe i FGC renoven els bitllets combinats Skitren per esquiar a La Molina i a Vall de Núria

Inclou el viatge d’anada i tornada en els trens de la línia de Puigcerdà, el trasllat fins a les pistes i el forfet per un dia.

Renfe i FGC renoven l'oferta de bitllets combinats Skitren per esquiar a La Molina i Vall de Núria
Renfe i FGC renoven l'oferta de bitllets combinats Skitren per esquiar a La Molina i Vall de Núria Autor/a: Diari de la neu
Coincidint amb el tret de sortida de la temporada de neu 2018-2019, Rodalies de Catalunya i Ferrocarrils de la Generalitat renoven l’oferta de bitllets combinats per esquiar a les pistes de La Molina i Vall de Núria, i gaudir de la natura i els esports d’hivern al Pirineu català. Inclou el viatge d’anada i tornada en els trens de la línia de Puigcerdà, el trasllat fins a les pistes i el forfet per un dia. El darrer any es van vendre més de 14.000 bitllets combinats Skitren per esquiar a les pistes d’esquí de La molina o La Vall de Núria.


A partir d’aquest dissabte, 1 de desembre, Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya posen a la disposició dels clients el bitllet Skitren, un paquet complet que inclou el viatge d’anada i tornada en els trens de la línia R3 L’Hospitalet-Puigcerdà per Vic, el transport fins les pistes i el forfet vàlid per un dia.
 
El darrer any es van vendre més de 14.000 bitllets combinats Skitren per esquiar a les pistes d’esquí de La Molina o La Vall de Núria, el que significa un creixement del 22% respecte la temporada anterior.
 
Aquesta oferta de bitllets combinats està disponible per les pistes d’esquí de La Molina i de La Vall de Núria.
 
Pel que fa a La Molina, el billtet Skitren La Molina inclou el desplaçament en tren fins a l’estació de La Molina, el servei d’autobús entre l’estació de tren i les pistes d’esquí i el forfet d’un dia. Skitren La Molina  té un preu únic de 42 € per adults i 32 € per a nens.
 
En el cas de Vall de Núria, es presenten dues opcions, que s’adapten a les necessitats dels diferents tipus de públic:
 
·  Skitren Vall de Núria: paquet bàsic amb el bitllet de tren, cremallera i forfet per un dia.
·  TrenNatura: paquet bàsic amb el bitllet de tren fins a Ribes de Freser més el cremallera d’anada i tornada disponible  tot l’any.
 
El preu del bitllet combinats Skitren Vall de Núria, de 37,60 euros per adults i 31,40 euros per a nens. I pel que fa a TrenNatura, el preu és de 33,50 € per adults i 25,50 € per a nens fins els 16 anys.
 
 
Compra Online i planifica la teva escapada

Tots aquests bitllets combinats es poden adquirir online de la secció Ocio en tren del web de renfe.com que permet comprar aquest producte comercial incloent el viatge en tren, el trasllat a les pistes i el forfet.
 
Afegit a la venda online, els bitllets combinats estan també disponibles des de qualsevol estació de Rodalies de Catalunya. Els bitllets combinats poden suposar fins a un 30% de descompte respecte el preu per separat de cada servei que ofereixen.
 
Per a més informació, els clients interessats poden dirigir-se a estacions, al telèfon 900 41 00 41, a l’app de Rodalies i al web rodaliesdecatalunya.cat, o a als webs i telèfons d’informació de les estacions d’esquí, www.valldenuria.cat  (T. 972 73 20 20), o www.lamolina.cat (T. 972 89 20 31) i d’FGC www.fgc.cat (012).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny