Notícia

La Molina obre tot el sector Torrent Negre i Dues Estacions

A partir de demà dissabte es podrà esquiar en un total de 15 quilòmetres esquiables i amb gruixos de fins a 60cm a cotes altes

la molina,torrent negre
La Molina obre tot el sector Torrent Negre i Dues Estacions Autor/a: Diaridelaneu.cat
Si la setmana passada La Molina ja va obrir el telecabina Alp2500 i el teleesquí Sant Jordi, per donar accés a la pista Dues Estacions, per aquesta setmana ja s'incorpora tot el sector Torrent Negre, al qual s'hi accedirà i es garanteix al retorn via telecadira Roc Blanc. La Molina, doncs, passa en una setmana d'oferir un tastet de neu de 2 quilòmetres esquiables a oferir-ne 15, a més de la connexió amb Masella per als titulars del forfet de temporada Alp 2500.


Aquest dissabte, 1 de desembre, La Molina donarà la benvinguda a la temporada d’hivern 2018-2019 i, a partir d’aquesta data, obrirà cada dia fins al 22 d’abril del 2019. Amb el sistema de producció de neu de cultiu a ple rendiment es condicionaran el màxim nombre de pistes i remuntadors per oferir el millor servei als visitants de l’estació.

Amb gruixos de 20 a 60cm de neu pols, els usuaris podran gaudir durant tot el cap de setmana de les pistes de la zona de Torrent Negre i de la pista de Dues Estacions a la zona Tosa, el que suposa fins a 15 quilòmetres esquiables. A més, estaran oberts els remuntadors Torrent Negre, Telecabina (accés), Teleesquí Set Font i Telecadira Roc Blanc (telecadira d’accés a Torrent Negre), així com l’estadi Solell per a l’entrenament dels clubs.

Pistes obertes: Els Plans, Torrent Negre, Agulles, Passeig, Pleta, Panoràmica, La Genciana, Dues Estacions (blaves) i Solell, Carena, Telemark (vermelles).

Fins que no s’ampliï l’oferta de domini esquiable, la tarifa del forfet de dia per a adults serà de 23,50€, 22€ la tarifa júnior i 18,50€ per a infants. L’estació també comptarà amb una àmplia varietat de bars i restaurants: els visitants podran descansar i recuperar forces, tot esmorzant o dinant, al Roc Blanc, Costa Rasa, El Bosc, Alabau o el Niu de l’Àliga.

Alhora, totes aquelles persones que desitgin viure de prop la neu, podran gaudir de totes les activitats lúdiques que proposa l’estació: des del passeig panoràmic amb telecabina, als recorreguts d’habilitat al Parc d'aventura als arbres o amb Segway o també les  excursions amb raquetes.

Aquesta temporada d’hivern, La Molina promocionarà el territori amb l’objectiu que els visitants visquin una experiència completa que vagi molt més enllà de les pistes d’esquí i snowboard. Com a motor de l’economia de les comarques de la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès, l’estació treballarà perquè els usuaris espremin la gran oferta cultural, gastronòmica i natural que envolta La Molina. 

Estalvi de temps i cues

Com a novetat, aquesta temporada es posa en funcionament el sistema “La Molina Check In”. Gràcies a aquesta innovadora iniciativa, els usuaris que hagin fet per primera vegada la compra online podran recollir amb el codi QR el seu forfet a les màquines expenedores repartides pels diferents punts de venda de l’estació oberts 24h. D’aquesta manera, s’evitaran cues i s’estalviarà temps. Per a properes ocasions, només hauran de recarregar-lo a través de la pàgina web o de l’app.

La Molina manté una temporada més el forfet RECarnet, una targeta amb saldo de dies d’esquí que es pot recarregar des de casa, el que permet estalviar temps i diners als usuaris en la compra i accés a l’estació. Amb l’adquisició d’aquest forfet serà possible esquiar a La Molina qualsevol dia de la temporada 2018-2019. Fins al dia  02 de desembre estarà activa la tarifa en promoció del forfet de temporada La Molina i del RECarregable 4x3, per la qual cosa els usuaris que comprin tres dies d’esquí o snowboard tindran el quart dia gratis.

Competicions d’alt nivell

Aquesta temporada, a més, l’estació degana serà l’escenari de dues Copes del Món de l'International Paralympic Committee (IPC) per a persones amb discapacitat, en les modalitats de snowboard (del 4 al 8 de març) i d’esquí alpí (de l’11 al 15 de març).

L'estació disposa d'una llarga experiència en l'organització de grans esdeveniments esportius i aquest hivern tornarà a posar el Pirineu català en el mapa internacional de les grans cites esportives.

Finalment, és important remarcar que novament La Molina-Masella renoven la seva aposta cormercial pel domini conjunt sota el producte Alp 2500, que ofereix un gran domini esquiable amb gairebé 150 quilòmetres de pistes.Per a més informació: www.lamolina.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny