Notícia

L'aeroport d'Andorra-la Seu amb vols comercials i internacionals serà operatiu el maig del 2019

La previsió és que l'aeroport Andorra-la Seu connecti amb ciutats com Madrid o París

aerolineas argentinas,avio
L'aeroport d'Andorra-la Seu podria ser operatiu el maig del 2019 Autor/a: Diaridelaneu.cat
El Govern andorrà preveu que l'aeroport Andorra-la Seu estigui preparat per rebre vols comercials a partir del maig. Les possibilitats i la feina que s'ha fet per fer evolucionar la instal·lació alturgellenca han centrat les jornades de dijous i divendres del Fòrum de l'Empresa Familiar que s'ha celebrat a Andorra. 


Un informe que ha d'arribar de Suïssa ha de ser el pas previ perquè l'aeroport Andorra-la Seu pugui operar amb GPS i d'aquesta manera rebre vols comercials de forma regular. Aquesta instal·lació és l'aposta ferma del Govern, que hi veu avantatges respecte d'un aeroport en territori andorrà, entre els quals poder rebre ajuts europeus.

La previsió és que l'aeroport Andorra-la Seu connecti amb ciutats com Madrid o París. Es calcula que l'aeroport, un cop en ple funcionament, podrà acollir fins a 850 operacions anyals de càrrega i s'augmentaria el número de vols més enllà dels 10.000 passatgers.

Pel que fa a l'aeroport que s'estudia construir a Grau Roig, a tocar de l'estació d'esquí i dins els terrenys de Concòrdia, es considera que forma part de l'estratègia global que té per objectiu dotar andorra d'una infraestructura aeroportuària. Segons alguns experts aquest aeroport en territori andorrà seria viable i fiable en seguretat i regularitat.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny