Notícia

Pal-Arinsal inicia temporada amb un miler d'esquiadors

L'estació de la Massana preveu assolir els 550.000 dies d’esquí i 5 mesos de temporada

I així ha sigut el primer dia a Vallnord - Pal Arinsal ❄️❤️ PURA COMPLICITAT! - Y así ha sido el primer día en Vallnord - Pal Arinsal ❄️❤️ ¡PURA COMPLICIDAD!

Posted by Vallnord Pal Arinsal on Dissabte, 1 desembre de 2018

Pal Arinsal va inaugurar aquest dissabte la temporada amb més de la meitat de les pistes. Hi van lliscar prop d’un miller d’esquiadors, segons dades facilitades per la mateixa estació.


Vallnord-Pal-Arinsal ha inaugurat la seva temporada d’hivern el primer cap de setmana de desembre amb més de la meitat de les seves instal·lacions actives. En aquesta primera cita, els esquiadors podien trobar-se amb el 50% de les pistes obertes, gruixos de neu fins a 40 cm i diverses activitats, circuits d’esquí de muntanya, raquetes de neu i fins a 9 restaurants. Els clients també han pogut desplaçar-se entre els sectors de Pal i Arinsal gràcies a l’obertura del telefèric.

Després d’unes setmanes de feina intensiva en la reparació dels ginys malmesos, l’equip de l’estació no ha deixat de banda les tasques de manteniment de les instal·lacions. Les últimes finestres de fred han permès la producció de neu de cultiu als dos sectors i fer possible que la qualitat de la neu estigues en un bon estat.

En aquesta ocasió, la majoria de les vendes han estat principalment online, des de promocions de portals web, retirades de forfets de temporada o forfets de dia de Vallnord-Pal-Arinsal.

Pel pont de la Puríssima, ara com ara l’estació espera una bona afluència de clients. L’equip tècnic treballarà per garantir, i fins i tot augmentar si les condicions climatològiques ho permeten, el percentatge de superfície esquiable.

Vallnord-Pal-Arinsal celebra haver complert les previsions d’obertura amb el 100% dels ginys i es prepara per a 5 mesos de temporada amb motivació i positivitat i preveu assolir els 550.000 dies d’esquí, un 3% més que l’any anterior.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots