Notícia

Copa del Món de Snowboard FIS a partir de demà a La Molina

Autor/a: La Molina
Els dies 20 i 21 de març, La Molina acollirà la Copa del Món de Snowboard FIS, una modalitat espectacular que reuneix els millors corredors de tot el món. Aquesta cursa arriba a l’estació ceretana pocs dies després d’organitzar-se la penúltima prova del circuit, el 14 de març a Veysonnaz (Suïssa).

La prova comptarà amb 110 corredors de tot el món: 70 en la categoria masculina i 40 en la femenina. En aquest sentit, si es compleixen les previsions, se superarà els més de vuitanta participants que va acollir la Molina l'any passat.

L’estació ceretana va ser la seu dels Mundials de Snowboard l'any 2011 i des de l'hivern de 2008 és l’escenari de competicions de Copa del Món FIS d'aquest esport.

Diumenge 22 de març, Copa Espanya SBX

El proper diumenge 22 de març, la Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI) disputarà els campionats d’Espanya de Snowboard Cross a La Molina. Aquesta competició comptarà amb l’actual líder del circuit de Copa del Món de SBX, Lucas Eguibar, i els altres dos riders de la RFEDI, Regino Hernández i Laro Herrero, que també tenen moltes possibilitats d’obtenir bons resultats. Aquests campionats puntuaran per a la Copa Espanya combinada de Snowboard.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny