Notícia

FGC i la RFEDI renoven el conveni per a la promoció dels esports d'hivern

Ambdues entitats mostren de nou el seu compromís de col·laborar activament per a promocionar i difondre l’esquí

FGC,conveni,RFEDI,ricard font,may peus
FGC i la RFEDI renoven el conveni per a la promoció dels esports d'hivern Autor/a: FGC
Si fa unes setmanes s'informava del nou acord entre Ferrocarrils de la Generalitat i la FCEH que tenia per objectiu la promoció de l'esquí, ja vigent des de l'any passat, avui també podem informar de la renovació del conveni entre FGC i la RFEDI. Us ho expliquem.


El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Ricard Font, i el president de la Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI), May Peus, van signar aquest divendres passat un conveni de col·laboració amb el qual renoven el seu acord per promocionar i difondre l’esquí de competició i fomentar l’afició pels esports d’hivern.

Entre els principals acords a què han arribat, FGC facilitarà als esportistes vinculats a la RFEDI l’accés a les seves instal·lacions per a la realització d’entrenaments, a més de donar suport en el desenvolupament de les competicions. En aquest sentit, la presència d’atletes de renom situa i promociona les estacions d’esquí i muntanya d’FGC dins dels circuits de competició estatal i mundial. D’altra banda, que els esportistes puguin disposar de centres habilitats per als entrenaments a nivell estatal els suposa un gran avantatge, ja que els evita d’haver de viatjar a altres centres de l’estranger.

Per la seva banda, la RFEDI es compromet a col·laborar activament amb FGC en l’organització d’esdeveniments esportius d’hivern, aportant els recursos i coneixements propis. L’acord reforça la idea que les competicions són una perfecta oportunitat per a l’entorn per endegar nous projectes que permetin un millor desenvolupament del territori. També expressa el seu compromís a intercedir com a actor federatiu en organismes, entitats o empreses que, relacionats en l’àmbit dels esports d’hivern, puguin ajudar en la promoció i el foment de la pràctica de l’esquí. L’entitat també es compromet a difondre les activitats i notícies generades per les estacions d’esquí gestionades per FGC.

A les estacions gestionades per FGC s’han organitzat proves de Copa d’Europa, Copa del Món i Mundials de la Federation International de Ski (FIS) i del International Paralympic Committe (IPC) des del 2008. A més, les infraestructures esportives són utilitzades pels clubs locals i també pels centres de tecnificació així com les seleccions estatals de la RFEDI i de la FCEH.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny