Notícia

Arcalís, esquí a preus rebaixats per la Puríssima

Els tècnics de l'estació creuen que divendres les temperatures es normalitzaran i es podrà reprendre la producció de neu

la coma,arcalis
Arcalís, esquí a preus rebaixats per la Puríssima Autor/a: Arcalis
Les altes temperatures diürnes i la inversió tèrmica han reduït la producció de neu a les estacions del Pirineu a la mínima expressió. Una de les afectades és Arcalís, que de cara a la Puríssima està confirmada l'obertura del sector La Coma (com a mínim) i ho farà amb una reducció de preus. La part positiva és que els tècnics de l'estació creuen que divendres les temperatures es normalitzaran i es podrà reprendre l’activitat dels canons de neu.


Arcalís garanteix l’obertura de l’estació durant el pont festiu. Segons ha informat la mateixa estació, l’àrea de la Coma està assegurada amb bones condicions per a la pràctica de l’esquí. Les altes temperatures provocades per una forta inversió tèrmica han afectat les condicions de neu de les cotes baixes de l’estació, fet que obliga a l’equip de muntanya a avaluar dia a dia l’estat de la neu. Durant tota aquesta nit s’ha treballat intensament per garantir l’enllaç entre la Coma i la base de l’estació a l’Hortell. Es farà un seguiment molt acurat de les condicions, que són molt canviants, i que poden alterar la superfície oberta pel pont festiu de la Purísima.
 
Actualment l’estació manté el 70% de les pistes obertes, i s’informarà puntualment de l’estat d’aquestes, així com de les modificacions que se’n puguin derivar. Davant aquesta incertesa, l’estació ha pres la decisió de rebaixar el preu del forfet de dia i aplicar la tarifa de temporada baixa de 33,50 euros. Recordar que aquesta temporada tots els forfets d’Arcalís inclouen la garantia meteorològica, que permet als esquiadors la possibilitat de fer una baixada de prova (només un passi per un remuntador) i si les condicions no el convencen, se li canvia el forfet per a un altre dia.
 
El pronòstic és que a partir de divendres les temperatures es normalitzin i es pugui reprendre l’activitat dels canons de neu. A més, s’esperen precipitacions que ajudarien a consolidar una de les millors ofertes del Pirineu per les pròximes setmanes.
 
 
 
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial