Notícia

Baqueira es veu obligada a reduir les pistes esquiables pel pont de la Puríssima

L'estació aranesa obrirà un total de 15 km de pistes i 6 remuntadors

baqueira,mirador,cota 1800
Imatge d'avui a Baqueira Autor/a: Baqueira
Baqueira, una altra víctima de les nevades escasses de la tardor al Pirineu vessant nord i de la inversió tèrmica de les darreres hores. L'estació aranesa es veu obligada a reduir l'oferta esquiable pel pont de la Puríssima. Us n'expliquem els detalls.


L'estació de la Val d'Aran i les Valls d'Àneu té previsió d'obrir 15 km i 6 remuntadors durant el pont de desembre. S'ha reduït el nombre de pistes des del dia 1 de desembre pel fet que les condicions meteorològiques no han permès la producció de neu en els últims dies i han afectat la quantitat i qualitat del mantell nival.
 
Amb uns gruixos entre els 15 cm en 2500 i els 5 cm en 1.800 Baqueira Beret obrirà parcialment l'àrea de Baqueira a la seva zona central i Cara Nord amb una extensió, com a màxim, de 15 km de pistes.
 
La meteorologia ha marcat aquest inici de temporada amb poques precipitacions de nord i actualment unes temperatures massa altes no han permès consolidar una oferta de traçats disponibles adequats per a l'alt volum d'esquiadors que van a l'estació durant aquestes dates assenyalades.
 
Les previsions no auguren una baixada dels termòmetres a curt termini pel que no hi ha expectatives de millorar la superfície esquiable entre els dies 6 i 9 de desembre quan s'espera la major afluència d'esquiadors.
 
La Central de Reserves de Baqueira Beret s'ha posat en contacte amb els clients que van contractar les seves vacances per, en cas que ho desitgin, gestionar les seves reserves de cara a noves dates al llarg de l'hivern.
 
Els serveis de preparació de pistes treballaran diàriament per mantenir les millors condicions possibles per als esquiadors i snowboarders que, tot i les limitacions, decideixin visitar Baqueira Beret.
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat