Notícia

El clima fred i canviant de Hèlsinki inspira la línia urbana de Helly Hansen

Hèlsinki 3-in-1 Coat
El clima fred i canviant de Hèlsinki inspira la línia urbana de Helly Hansen Autor/a: Helly Hansen
Perquè amb Helly Hansen ja no només ens hi vestim per sortir a esquiar o navegar...


Des de 1877 la marca noruega Helly Hansen ha incorporat les ves i dissenys per a professionals en les col·leccions urbanes sense renunciar a l'elegància, amb resultats de dissenys de vestimenta business a informal. Utilitzant el mateix nivell de detalls que utilitzen els navegants professionals, ski patrolls i expedicionaris, la línia urbana porta la qualitat que esperes d'Helly Hansen a l'ambient urbà. La filosofia 3-en-1 et mantindrà protegit de qualsevol clima de tardor o hivern mentre que també et permetrà afegir o treure capes en temperatures variants.

Per a un look apropiat per als entorns business, els homes i dones en condicions de freds hiverns podran aprofitar els dissenys elegants del Hèlsinki 3-in-1 Coat i del Women 's Hèlsinki 3-in-1 Coat. Aquests abrics elegants i còmodes presenten teixits de dues capes i costures totalment segellades que són tallavents, impermeables i transpirables. Els dos utilitzen un grau professional de protecció amb el teixit Helly Tech® impermeable i una capa removible PrimaLoft®, donant la possibilitat als usuaris de portar cada capa per separat. Reflectors plegables i caputxes removibles afegeixen versatilitat a aquestes peces que ofereixen materials exteriors únics amb llana impermeable per a home i teixit tècnic per a dona.

"La indústria en la seva totalitat està encarant un moment cap a la versatilitat," afirma Tor Janssen, Chief Màrqueting Officer per Helly Hansen. "Encara que Helly Hansen ha ofert sempre productes versàtils, els focus previs van ser cap a diferents temperatures i condicions meteorològiques. Ara estem veient com la versatilitat arriba a nivells més llunyans que abans i característiques com el "3-en-1", "plegable" i "reversible" donen més possibilitats al consumidor. "

Women Hèlsinki 3-in-1 Coat

Feta amb el temps canviant de Hèlsinki en ment aquest abric 3-en-1 et mantindrà protegida durant tot l'any. Allà on et trobis t'encantarà la versatilitat d'aquest abric.

Protecció Helly Tech®
Impermeable, tallavents i transpirable
Sistema d'aïllament tèrmic per components 3-en-1
Teixit de 2 capes
Costures totalment segellades
Tractament de llarga resistència a l'aigua (DWR)
Aïllament tèrmic Primaloft® Black
caputxa encoixinada

PVP recomanat: 400 €

Hèlsinki 3-in-1 Coat

Feta amb el temps canviant de Hèlsinki en ment aquest abric 3-en-1 et manté cobert durant tot l'any. Tant si es tracta dels vents humits i salvatges del sud-oest o del fred que ve de l'est t'encantarà la versatilitat d'aquest abric.

Protecció Helly Tech®
Impermeable, tallavents i transpirable
Sistema d'aïllament tèrmic per components 3-en-1
Teixit exterior de llana mélange
Teixit de 2 capes
Costures totalment segellades
Tractament de llarga resistència a l'aigua (DWR)
Aïllament tèrmic Primaloft®
caputxa encoixinada

PVP recomanat: 400 €
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat