Notícia

El clima fred i canviant de Hèlsinki inspira la línia urbana de Helly Hansen

Hèlsinki 3-in-1 Coat
El clima fred i canviant de Hèlsinki inspira la línia urbana de Helly Hansen Autor/a: Helly Hansen
Perquè amb Helly Hansen ja no només ens hi vestim per sortir a esquiar o navegar...


Des de 1877 la marca noruega Helly Hansen ha incorporat les ves i dissenys per a professionals en les col·leccions urbanes sense renunciar a l'elegància, amb resultats de dissenys de vestimenta business a informal. Utilitzant el mateix nivell de detalls que utilitzen els navegants professionals, ski patrolls i expedicionaris, la línia urbana porta la qualitat que esperes d'Helly Hansen a l'ambient urbà. La filosofia 3-en-1 et mantindrà protegit de qualsevol clima de tardor o hivern mentre que també et permetrà afegir o treure capes en temperatures variants.

Per a un look apropiat per als entorns business, els homes i dones en condicions de freds hiverns podran aprofitar els dissenys elegants del Hèlsinki 3-in-1 Coat i del Women 's Hèlsinki 3-in-1 Coat. Aquests abrics elegants i còmodes presenten teixits de dues capes i costures totalment segellades que són tallavents, impermeables i transpirables. Els dos utilitzen un grau professional de protecció amb el teixit Helly Tech® impermeable i una capa removible PrimaLoft®, donant la possibilitat als usuaris de portar cada capa per separat. Reflectors plegables i caputxes removibles afegeixen versatilitat a aquestes peces que ofereixen materials exteriors únics amb llana impermeable per a home i teixit tècnic per a dona.

"La indústria en la seva totalitat està encarant un moment cap a la versatilitat," afirma Tor Janssen, Chief Màrqueting Officer per Helly Hansen. "Encara que Helly Hansen ha ofert sempre productes versàtils, els focus previs van ser cap a diferents temperatures i condicions meteorològiques. Ara estem veient com la versatilitat arriba a nivells més llunyans que abans i característiques com el "3-en-1", "plegable" i "reversible" donen més possibilitats al consumidor. "

Women Hèlsinki 3-in-1 Coat

Feta amb el temps canviant de Hèlsinki en ment aquest abric 3-en-1 et mantindrà protegida durant tot l'any. Allà on et trobis t'encantarà la versatilitat d'aquest abric.

Protecció Helly Tech®
Impermeable, tallavents i transpirable
Sistema d'aïllament tèrmic per components 3-en-1
Teixit de 2 capes
Costures totalment segellades
Tractament de llarga resistència a l'aigua (DWR)
Aïllament tèrmic Primaloft® Black
caputxa encoixinada

PVP recomanat: 400 €

Hèlsinki 3-in-1 Coat

Feta amb el temps canviant de Hèlsinki en ment aquest abric 3-en-1 et manté cobert durant tot l'any. Tant si es tracta dels vents humits i salvatges del sud-oest o del fred que ve de l'est t'encantarà la versatilitat d'aquest abric.

Protecció Helly Tech®
Impermeable, tallavents i transpirable
Sistema d'aïllament tèrmic per components 3-en-1
Teixit exterior de llana mélange
Teixit de 2 capes
Costures totalment segellades
Tractament de llarga resistència a l'aigua (DWR)
Aïllament tèrmic Primaloft®
caputxa encoixinada

PVP recomanat: 400 €

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny