Notícia

La línia JOY de HEAD, per viure l'esquí amb alegria

Els esquís pensats per a aquelles dones que busquen un "bon" company per gaudir de la neu i les pistes


HEAD ha buscat la paraula JOY al diccionari i això és el que hi han trobat: "es diu de paraules, gestos o actes amb què s'expressa el goig o l'alegria". Justament d'això va l'esquí, de gestos o actes que ens facin viure emocions, de gaudir del teu moment amb alegria, de sentir que ets lliure i poder ser qui vulguis ser.


La nova sèrie Joy és un reflex d'aquesta alegria i és tan lleugera que tindràs més energia per gaudir del dia. Gràcies al grafè, vam aconseguir uns esquís més lleugers i duradors. Naturalment, tindràs un major equilibri i control a les pistes. Això mai faltarà!

Com aconseguim aquesta lleugeresa? Doncs a causa dels últims materials superfuertes Super Lite. Igualment aquesta col·lecció compta amb gran equilibri, a causa dels perfils únics que ajuden a la distribució del pes, i més control, gràcies al camber i a la tecnologia ERA 3.0.
 
La línia JOY comprèn sis: Super Joy, Epic Joy, Absolut Joy, Total Joy, Wild Joy i Great Joy, cobrint amb ells cadascun dels estils d'esquí i pistes.

Super Joy: és l'opció ideal per a esquiadores de nivell avançat amb una tècnica de gran esportivitat. Aquest és un esquí per aprofitar els teus dies a altes velocitats sobre la pista. A més, gràcies al seu pes lleuger, podràs estalviar energia.

Epic Joy: et presentem l'Epic Joy, l'esquí d'alt rendiment més lleuger del món pensat per a esquiadores de nivell avançat. Aquest clàssic esquí de pista és un company ideal per al teu elegant estil d'esquí en paral·lel.

Absolut Joy: el Absolute Joy és el teu amic de veritat. Pensat per a aquelles dones que busquen un company amb el qual poder explicar, però que al mateix temps volen perfeccionar el seu procés d'aprenentatge.

Total Joy: és la perfecta combinació de pes lleuger, estabilitat i equilibri. Com esquiadora amb experiència et sentiràs com a casa en aquest món, dins i fora de la pista.

Wild Joy: un esquí versàtil dissenyat per a esquiadores de nivell avançat i esperit jove a la recerca del seu costat més salvatge. El seu pes lleuger i la seva fàcil maneig et van a entusiasmar: tant en pista com fora d'ella.

Great Joy: El Great Joy és l'opció ideal de freeski per a esquiadores de nivell avançat que busquen aventures fora del terreny marcat.

Recorda que en conte a esquís: el bo, si és lleuger, dues vegades bo.

Per a més informació a la pàgina web de HEAD.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial