Notícia

La línia JOY de HEAD, per viure l'esquí amb alegria

Els esquís pensats per a aquelles dones que busquen un "bon" company per gaudir de la neu i les pistes


HEAD ha buscat la paraula JOY al diccionari i això és el que hi han trobat: "es diu de paraules, gestos o actes amb què s'expressa el goig o l'alegria". Justament d'això va l'esquí, de gestos o actes que ens facin viure emocions, de gaudir del teu moment amb alegria, de sentir que ets lliure i poder ser qui vulguis ser.


La nova sèrie Joy és un reflex d'aquesta alegria i és tan lleugera que tindràs més energia per gaudir del dia. Gràcies al grafè, vam aconseguir uns esquís més lleugers i duradors. Naturalment, tindràs un major equilibri i control a les pistes. Això mai faltarà!

Com aconseguim aquesta lleugeresa? Doncs a causa dels últims materials superfuertes Super Lite. Igualment aquesta col·lecció compta amb gran equilibri, a causa dels perfils únics que ajuden a la distribució del pes, i més control, gràcies al camber i a la tecnologia ERA 3.0.
 
La línia JOY comprèn sis: Super Joy, Epic Joy, Absolut Joy, Total Joy, Wild Joy i Great Joy, cobrint amb ells cadascun dels estils d'esquí i pistes.

Super Joy: és l'opció ideal per a esquiadores de nivell avançat amb una tècnica de gran esportivitat. Aquest és un esquí per aprofitar els teus dies a altes velocitats sobre la pista. A més, gràcies al seu pes lleuger, podràs estalviar energia.

Epic Joy: et presentem l'Epic Joy, l'esquí d'alt rendiment més lleuger del món pensat per a esquiadores de nivell avançat. Aquest clàssic esquí de pista és un company ideal per al teu elegant estil d'esquí en paral·lel.

Absolut Joy: el Absolute Joy és el teu amic de veritat. Pensat per a aquelles dones que busquen un company amb el qual poder explicar, però que al mateix temps volen perfeccionar el seu procés d'aprenentatge.

Total Joy: és la perfecta combinació de pes lleuger, estabilitat i equilibri. Com esquiadora amb experiència et sentiràs com a casa en aquest món, dins i fora de la pista.

Wild Joy: un esquí versàtil dissenyat per a esquiadores de nivell avançat i esperit jove a la recerca del seu costat més salvatge. El seu pes lleuger i la seva fàcil maneig et van a entusiasmar: tant en pista com fora d'ella.

Great Joy: El Great Joy és l'opció ideal de freeski per a esquiadores de nivell avançat que busquen aventures fora del terreny marcat.

Recorda que en conte a esquís: el bo, si és lleuger, dues vegades bo.

Per a més informació a la pàgina web de HEAD.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny