Notícia

Grandvalira es desborda i deixa d'expedir forfets

L'estació tanca la venda de forfets per aquest divendres i dissabte per aforament complet

grandvalira,aforament,esquiadors
Imatges d'avui a Grandvalira Autor/a: Grandvalira
Poca neu, poques pistes, pocs remuntadors i molts, moltíssims, esquiadors. Amb 9.000 esquiadors a repartir per 54 quilòmetres de pistes Grandvalira ha pres la decisió de penjar el cartell d'aforament complet i ha tancat la venda de forfets. La densitat d'esquiadors a pistes era evident i així ho mostraven les imatges que Grandvalira ha adjuntat en el seu comunicat per anunciar el tancament de vendes de forfets. 


L'estació de Grandvalira ha fet públic via xarxes socials que deixa de vendre més forfets. L'estació, que només ha obert el sector de Pas de la Casa-Grau Roig i encara de forma parcial, s'ha vist desbordada per un gran nombre d'esquiadors i ha penjat el cartell de complet a les seves pistes d'esquí.

L'aforament de l'estació està al màxim i, "per motius de seguretat", s'ha decidit tancar les vendes de forfets a les taquilles i per internet per tota la jornada d'aquest divendres i per a tota la jornada de dissabte.

Segons informa l'Agència de Notícies Andorrana l'estació ha pres aquesta decisió quan avui a les 11 del matí ja hi havia a pistes 9.000 esquiadors a repartrir entre els 54 quilòmetres de pistes que hi ha oberts als sectors del Pas de la Casa, Grau Roig i Encamp.

Es preveia que la xifra aniria creixent fins al migdia, fins arribar a les 12.000 persones aproximadament. No hi ha un aforament màxim fixat, han informat des de l'estació, però per mantenir l'ordre i els estàndards de qualitat per esquiar s'ha decidit tancar.
Pel que fa als sectors de Soldeu i del Tarter, no estan oberts per falta de neu.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial