Notícia

Vallter tanca unes poques hores els accessos per l'alta afluència d'esquiadors

L'estació de la Vall de Camprodon va informar ahir via xarxes socials del tancament per excés de vehicles als aparcaments

cua,cues,vehicles,cotxes,vallter
Cues en els accessos a Vallter. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
No només Grandvalira s'ha vist superada per l'alta afluència d'esquiadors a pistes. Ahir a l'estació setcasina també es van veure obligats a tancar els accessos unes poques hores al veure's superats per l'alta afluència. Vallter és a dia d'avui una de les estacions amb més neu del Pirineu, beneficiada per la gregalada de finals de novembre.


Hi ha ganes d'esquiar i per aquest motiu les estacions d'esquí del Pirineu que estan obertes estan rebent una alta afluència d'esquiadors. Algunes no només reben una alta afluència a pistes, sinó que també reben molts visitants que aprofiten els dies festius del Pont de la Puríssima per anar a esquiar o per "pujar a la neu". 

Aquest és el cas de Vallter, que a més de tenir neu i en quantitat per esquiar des de finals de novembre, també està sent un reclam per rebre molts visitants que volen pujar a passar el dia a la neu. Ahir divendres l'estació va ser visitada per centenars de vehicles que van deixar, literalment, col·lapsats els aparcaments i els accessos i per aquest motiu l'estació va haver de restringir unes hores els accessos. L'estació va informar via twitter de la situació.

Aquests dies ja s'ha posat en marxa el servei de trànsfert entre pàrquing inferior (cota 1.945) i el Pla de Morens, base de l'estació (2.135) on tots els serveis són oberts. A pistes els gruixos de neu van dels 10 als 40 cm de neu qualitat primavera i amb el 50% de pistes i quilòmetres oberts i amb els 75% dels remuntadors en funcionament.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny