Notícia

Masella acomiada la Puríssima amb gairebé 25.000 esquiadors

L'estació cerdana s'ha vist afavorida per la manca de neu al vessant nord i occidental del Pirineu

masella,teleesquis,la tosa,esquiadors,massificacio
Masella acomiada la Puríssima amb gairebé 25.000 esquiadors. Imatge d'aquest divendres passat. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Que Masella ha estat una bona opció per esquiar en aquest pont de la Puríssima ho avalen les xifres de visitants. Per les seves pistes hi han lliscat al llarg dels 4 dies prop de 25.000 esquiadors, que han pogut gaudir del desnivell complet i més de 30 quilòmetres de pistes.


Pont de la Puríssima positiu per a Masella, i és que la manca de neu al vessant nord i occidental del Pirineu han afavorit que un gran nombre d'esquiadors del país hagin optat per les estacions catalanes, i entre aquestes Masella com la que més desnivell i quilòmetres de pistes oferia.

El fet que l'estació faci un mes i 10 dies que estigui en funcionament també han exercit d'efecte reclam, al qual hi ha ajudat el desnivell esquiable i els 34 quilòmetres de pistes operatius. D'altra banda al llarg dels 4 dies del Pont les bones condicions meteorològiques, amb sol, cel blau i temperatures agradables, han afavorit una alta afluència a pistes, enregistrant-se fins a 24.700 esquiadors a pistes, segons dades de l'estació. A més, Masella s’ha vist afavorida pel fet que altres estacions del vessant nord i occidental del Pirineu han estat tancades i s’han desviat esquiadors cap al Pirineu català i especialment l'oriental.

L’ocupació dels allotjaments a peu de pistes ha sigut del 100%. Per aquesta propera setmana Masella tindrà oberts els telecadires  Jumbo Tosa, Coma Oriola, Masella Jet, teleesquí de debutants de Coma Oriola, teleesquí de la Tosa i teleesquí Rasos que permetran esquiar als traçats de Dues Estacions, Coma Pregona, La Tosa, Isards, Cap del Bosc, Bosc d’Alp i Coma Oriola. En total 29 pistes que sumen 34 km.

A partir de dijous vinent, si les condicions de fred previstes es confirmen, l'estació ha confirmat que es tornarà a treballar intensivament amb la xarxa de neu produïda per obrir més pistes i millorar la qualitat i la quantitat de neu dels traçats ara oberts i ampliar els quilòmetres esquiables.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny