Notícia

Balanç Puríssima a Arcalís 2018: menys esquiadors, més facturació

Arcalís augmenta un 5% els ingressos respecte a la Puríssima 2017

arcalis,la coma
Imatge d'Arcalís d'aquesta Puríssima 2018 Autor/a: Arcalís
La Puríssima 2018 s'acomiada, en general, amb bons resultats per a les estacions que han obert. Hi havia ganes d'esquiar i malgrat no haver-hi massa neu els esquiadors hem respost positivament i hem pujat a pistes de forma gairebé massiva. Un cas certament curiós és el balanç que ens arriba d'Arcalís. En resum, menys esquiadors i menys neu que l'any passat per les mateixes dates però més despesa en global. Bona feina per la gent d'Arcalís!


L'estació d'Ordino Arcalís ha tancat aquest diumenge els quatre dies el Pont de la Puríssima amb una xifra similar a les últimes temporades pel que fa a facturació. La jornada de més afluència va ser el divendres, quan es va assolir la xifra de 2.500 persones.

L'estació ha mantingut el percentatge de pistes i remuntadors al voltant del 70% durant els quatre dies, i a més, la nit de divendres es van poder posar en marxa els canons, gràcies a la baixada de les temperatures, fet que ha permès consolidar la superfície innivada.

Arcalís va aplicar la tarifa de temporada baixa als clients, i en general ha estat un pont "amb una afluència tranquil·la, sense grans aglomeracions ni a les pistes ni als remuntadors", tal com ha reconegut Xabier Ajona, director de l'estació d'Ordino Arcalís.

No obstant això, l'anticicló que afecta la península i al Pirineu, i conseqüentment la manca de nevades, han fet minvar lleugerament el nombre d'esquiadors, que s'ha vist compensat per un augment de la despesa. En concret, la facturació ha augmentat un 5% respecte al mateix període de l'any passat.

Les previsions indiquen que durant aquesta setmana les temperatures seran baixes, fet que permetrà mantenir la neu amb l'estat actual, i a més fabricar-ne de nova. Paral·lelament, també s'espera l'entrada d'una borrasca que podria deixar nevades a les cotes més altes, i seguir sumant el gruix, que actualment es manté amb 45 cm de neu dura.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny