Notícia

Valoració positiva de la Puríssima a Pal-Arinsal

En gastronomia s’ha mantingut la obertura del 100% dels restaurants de Pal i Arinsal

pal,monitora,professora
Una professora d'esquí donant classes aquesta Puríssima a Pal-Arinsal Autor/a: Vallnord
L’estació andorrana fa una valoració positiva de la Puríssima a les seves pistes. Tot i que no es donen xifres de visitants i segons el comunicat de l'estació al llarg d'aquests dies s'ha rebut una bona afluència d'esquiadors i s'han superat les expectatives. Vallnord-Pal-Arinsal ha ofert als clients fins a un 53% de pistes, un 83% de remuntadors i tota la oferta de restauració oberta. Aquests resultats donen per inaugurada la temporada d'hivern amb sensacions molt satisfactòries.


Pal-Arinsal arrenca la temporada d'hivern 2018-2019 després que els esquiadors gaudissin de la seva setmana festiva als dominis de la Massana. Des de inicis de setmana, l'equip intern ha treballat de manera intensa per garantir les millors condicions de neu degut a les elevades temperatures durant aquests últims dies. Així doncs, l'estació ha pogut oferir als seus esquiadors fins a un 53% de pistes i un 83% de remuntadors. La baixada de temperatures ha permès també que la nit del dissabte l'estació innivés diferents sectors dels dominis esquiables.

Bona acollida en les activitats alternatives familiars

Les activitats, aquest any han tornat a ser un èxit. Els grups i les famílies han pogut escollir entre 9 activitats com baixades en trineu, Big Zip, Parc de cordes o fins i tot, els inflables amb els més petits.

En gastronomia, s’ha mantingut la obertura del 100% dels restaurants que han permès als clients escollir segons les seves preferències: aprofitar de la varietat d'oferta a la zona de la Caubella, fins al Coll de la Botella a Pal o al Xalet Igloo a Arinsal.

L’estació es manté oberta cada dia

El retorn per part dels clients ha estat molt positiu, malgrat les elevades temperatures. La feina realitzada per tot l'equip, ha fet possible una bona setmana festiva de la Puríssima i per aquest motiu, l’estació mantindrà la seva obertura diària.

Vallnord - Pal Arinsal també se sent positiu de cara al Nadal. Sempre que les condicions ho permetin, l'estació té previst augmentar el nombre d'instal·lacions per arribar al complet funcionament.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny