Notícia

Prop de 20.000 esquiadors a Baqueira pel Pont

Millors resultats dels esperats a l'estació araneso-pallaresa

baqueira,retorn,telecadira
Prop de 20.000 esquiadors a Baqueira pel Pont Autor/a: Baqueira
Baqueira Beret acaba el Pont de desembre amb 40 km de pistes obertes. L'estació de la Val d'Aran i les Valls d'Àneu ha tancat el Pont amb una suma de 20.000 esquiadors des de dijous 6 al diumenge 9 de desembre i una millora substancial de les condicions fins a oferir 40 km esquiables aquest diumenge. 

 

L’esperat Pont de la Constitució ha resultat millor del que s’esperava fa una setmana quan les condicions meteorològiques obligaven a retallar el número de pistes que s’esperava obrir.

Si bé la previsió era de 15 km pel dijous, els equips de muntanya de l’estació van treballar intensament per augmentar la superfície esquiable fins als 40 km que s’han ofert el diumenge 9.

Des del mateix dia 6 es van obrir les principals pistes de l’àrea de Baqueira i també tres pistes a Beret, sumant 32 km, que van evitar aglomeracions a l’hora de gaudir de les baixades. Amb el fred registrat, especialment el dissabte, la producció de neu va permetre millorar la qualitat i quantitat a pistes malgrat que els gruixos son uns discrets 5 cm a cota 1800 i 15 cm a 2500.

En quan als serveis de l’estació, l’oferta gastronòmica ha estat molt àmplia amb els prinicipals restaurants temàtics oberts: Moët Winter Lounge, 5J Grill Baqueira, Borda Lobato i Winebar by Viña Pomal. També el Restaurant Bosque ha treballat a ple rendiment i ha hagut molt ambient al Baqueira Bar 1500 i a l’Audi quattro Bar a Beret.

El servei de lloguer Ski Service i la botiga Baqueira Store han estat obertes tots els dies i la nova màquina de preparació de material, situada a Baqueira 1500, ha començat a treballar intensament oferint un tractament als esquís únic a la vall.

Per altre banda, les previsions de possibles precipitacions durant la setmana podrien millorar les condicions de l’estació el que permetria obrir més àrea esquiable les properes setmanes. A partir del dilluns 10 de desembre el preu del forfet d’adult serà l’oficial de tarifa d’aquesta temporada de 52€ dia

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny