Notícia

Un pont de la Puríssima històric per a Boí-Taüll

El divendres 7 i el dissabte 8 van ser els dies de més afluència, superant els 4.000 esquiadors diaris

boí,taull,boi taull,base,estacio,restaurant,edifici
El divendres 7 i el dissabte 8 van ser els dies de més afluència, superant els 4.000 esquiadors diaris Autor/a: Boí-Taüll
Un inici de temporada excepcional per a Boí Taüll. L'estació de l'Alta Ribagorça ha sumat 11.898 dies d'esquí durant els 4 dies del pont. El divendres 7 i el dissabte 8 van ser els dies de més afluència, superant els 4.000 esquiadors diaris.


Boí Taüll ha iniciat la temporada d'hivern superant els 15.935 dies d'esquí acumulats des de dissabte 1 fins al diumenge 9 de desembre.

La ubicació de l'estació, en la vessant sud del Pirineu lleidatà, li ha permès oferir unes condicions de neu excepcionals, ja que la majoria de les borrasques del mes de novembre van venir pel sud de la península. D'aquesta manera, els esquiadors han pogut gaudir d'una cota de neu superior a la mitjana durant el pont de la Puríssima, amb uns gruixos que han anat dels 20 cm a la base de l'estació als 90 cm en les cotes altes. Una situació que, acompanyada d’un temps assolellat, ha propiciat un ascens exponencial de l'ocupació.

Ni el fort vent que va haver-hi ahir diumenge va deslluir uns fantàstics dies d'esquí, encara que alguns remuntadors van romandre tancats per raons de seguretat.

Al llarg de la setmana, els usuaris provinents majoritàriament de Catalunya, Madrid i la zona de Llevant han valorat positivament l'estat de l'estació i les millores proposades per  aquesta temporada.

Bones expectatives per a les festes Nadalenques i cap d'any

El bon inici de temporada a Boí Taüll, i la quantitat de reserves acumulades als hotels del Pla de l’Ermita i la resta de la Vall de Boí, auguren una molt bona continuació, especialment entre els dies 26 de desembre (Sant Esteve) i el dia de Reis.

En paraules de Xavier González, Director General de Boí Taüll, “gràcies a les extraordinàries condicions de neu i al bon temps que majoritàriament hem gaudit, aquest inici de temporada ha estat més fàcil i amb menys estrès que les anteriors. Aquests dies, a causa de la gran quantitat de visitants, hi ha hagut col·lapses puntals, sobretot a nivell d’aparcament. No obstant això, la valoració general de la majoria dels nostres clients ha estat molt positiva i, com no pot ser d'una altra manera, seguirem esforçant-nos per atendre'ls tan bé com sigui possible al llarg de la temporada”.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots