Notícia

Grandvalira tanca el pont amb una mitjana de gairebé 7.000 esquiadors/dia

Les consultes relacionades amb les condicions de les pistes de Grandvalira van registrar 80.400 visites

pas de la casa,esquiadors
Grandvalira tanca el pont amb una mitjana de gairebé 7.000 esquiadors/dia Autor/a: Grandvalira
Els responsables de Grandvalira fan una valoració positiva del Pont de la Puríssima a l'estació. Al llarg de 5 dies (del 5 al 9 de desembre), l'estació andorrana ha registrat un total de 34.815 esquiadors, 6.963 de mitjana per dia. El divendres 7 va ser el dia de màxima afluència a pistes amb 10.919 esquiadors. I una dada espectacular: les consultes relacionades amb les condicions de les pistes ha registrat la visita de més de 80.400 usuaris.


Tot i les condicions meteorològiques adverses i després de fer front a l'episodi anticiclònic dels últims dies, Grandvalira clou el Pont de la Puríssima amb un balanç positiu. Els 54 km de pistes obertes, converteixen el Domini de la Neu en l'estació amb l'oferta esquiable més amplia del sud d'Europa durant la festivitat.

Els equips sobre el terreny han treballat de forma intensa per oferir les millors condicions possibles en la primera gran cita de neu de la Temporada. Gràcies a aquestes tasques, Grandvalira ha assolit la fita d'obrir i connectar per pista els sectors de Pas de la Casa, Grau Roig i Encamp. Així ho ha destacat el director de Grandvalira - Nevasa, Alfonso Torreño en declaracions de balanç del pont: "El gran treball dels equips tècnics ha permès superar les expectatives inicials; s'ha realitzat un esforç humà, logístic i econòmic important per poder garantir la pràctica de l'esquí durant el pont". Torreño ha afegit que "malgrat comptar amb una climatologia poc favorable, el domini tanca un pont de manera satisfactòria".

L'equip de canons ha treballat a contrarellotge per mantenir a ple rendiment la producció de neu de cultiu. Al seu torn, l'equip de màquines ha acumulat fins a un total de 460 h de condicionament i trepitjat dels traçats, una xifra a la qual cal sumar els trasllats de neu en camions i helicòpter. Avui dia, la producció de neu de cultiu ja suma prop del 50% del total de la producció de la temporada anterior en els sectors oberts.

Al llarg de 5 dies (del 5 al 9 de desembre), l'estació andorrana ha registrat un total de 34.815 esquiadors, 6.963 de mitjana per dia. El divendres 7 va ser el dia de màxima afluència a pistes amb 10.919 esquiadors, fet que va obligar l'estació a penjar el cartell de complet per motius de seguretat. En aquest sentit, cal insistir que l'estació vetlla en tot moment per complir amb els estàndards de qualitat i de seguretat pertinents per a la pràctica de l'esquí i l'snowboard. 

L'Escola d'Esquí i Snowboard ha assolit expectatives i ha registrat resultats positius, treballant a ple rendiment i donant resposta a la gran demanda de classes.

Durant el Pont també han arrencat nombroses activitats d'aventura com el múixing, les motos de neu i les raquetes així com gran part de l'oferta de restauració dels sectors oberts. Per la seva part, El Mon(t) Màgic Family Park del sector Canillo, també ha proposat, durant el pont, activitats per a tota la família com a complement a l'oferta d'esquí: tirolina, tubbing, bigairbag, cotxes elèctrics, inflables, tir amb arc i el circuit Fornatura.

L'Abarset, al sector El Tarter també ha estrenat la temporada d'après-ski amb una selecció d'artistes de primer nivell de l'escena musical que han omplert les tardes-vespres del punt més dinàmic d'après-ski d'Andorra. El dia 8 L'Abarset va celebrar una de les festes amb més afluència fins a la data sota la música techno de DJ Nuke . 

Durant la primera gran cita de la temporada de neu, Grandvalira ha rebut esquiadors que provenien dels mercats de proximitat, Catalunya i sud de França així com de Madrid, País Basc i València.

També durant els dies de Pont, s'ha posat a disposició dels clients un servei de bus gratuït d'enllaç entre els diferents sectors. Grandvalira ha mantingut informats en tot moment els esquiadors d'aquest i d'altres servies oferts a través de les xarxes socials i de la pàgina web. La informació relacionada amb les condicions de les pistes ha registrat la visita de més de 80.400 usuaris.

El Pont de la Puríssima en xifres
 
54 han estat els quilòmetres esquiables i connectats de Grandvalira durant el Pont 34.815 són els esquiadors que han visitat Grandvalira durant el Pont 6.963 és la xifra d'esquiadors de mitjana per dia que ha rebut l'estació més gran del sud d'Europa 460 són les hores acumulades de treball de màquines

Es mantenen oberts i connectats per pista els sectors de Pas de la Casa, Grau Roig i Encamp amb un total de 52 km esquiables. Les previsions meteorològiques indiquen que aquesta setmana les temperatures baixaran i s'espera millorar les condicions de les pistes.  L'equip tècnic està treballant per afavorir l'obertura dels altres sectors de Grandvalira properament.

D'altra banda, a causa de l'obertura parcial de Grandvalira, s'han revisat les tarifes i el preu del forfet de dia és de 40 euros per adult i júnior i 25 euros per infant amb la compra a taquilles, fins a nou avís.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny