Notícia

Prop de 2.000 esquiadors a Tuixent la Vansa pel Pont de la Puríssima

La resta d’estacions d'esquí nòrdic catalanes han acomiadat el pont amb un bon nombre d'excursionistes

esqui nordic,tuixent
Prop de 2.000 esquiadors a Tuixent la Vansa pel Pont de la Puríssima Autor/a: Tot Nòrdic
El pont de la Puríssima es taca amb bones xifres per a l'única estació de nòrdic oberta al Pirineu català. Segons dades de l'associació Tot-Nòrdic, a Tuixent La Vansa hi han passat 2.000 esquiadors entre dijous i diumenge.


Gran afluència d’esquiadors i excursionistes amb raquetes a l’estació de Tuixent la Vansa pel pont de la Puríssima. La resta d’estacions d'esquí nòrdic catalanes, que degut a la manca de neu no tenen els circuits d’esquí oberts, han tingut també un bon nombre de visitants i els refugis han estat plens al llarg del Pont.
 
Tuixent la Vansa i Llanos del Hospital són les úniques estacions de nòrdic de l’Estat espanyol que estan obertes i molts aficionats, així com clubs d’arreu de l'Estat i també del sud de França han aprofitat aquest llarg pont per practicar l’esquí de fons en molt bones condicions. S’han venut un total de 2.000 forfets  i a això cal afegir molts visitants que han pujat a passejar i jugar amb la neu. Recordar que Tuixent va obrir les portes el dia 01 de novembre i ha estat oberta ininterrompudament des de aquell dia i ha superat la xifra de 5.000 forfets venuts.

També destacar que enguany s’ha superat ja la xifra de 1.300 forfets de temporada Tot Nòrdic venuts, quan en altres temporades no s’havia superat mai les 1.000 unitats.

Els circuits de Tuixent continuen oberts i amb bones condicions i les estacions de Guils, Tavascan i Sant Joan de l’Erm tenen els refugis i restaurants oberts, mentre que Lles i Aransa estan actualment tancades.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny