Notícia

El Grup FGC fa balanç del pont de la Puríssima a les estacions d'esquí

Espot i Port Ainé han rebut la visita de 10.255 esquiadors, Vallter 3.435 i Vall de Núria més de 7.000

port aine,terrassa,hotel
Espot i Port Ainé han rebut la visita de 10.255 esquiador Autor/a: Port Aine
Les 5 estacions d'FGC van obrir pel pont de la Puríssima i ho van fer amb un bon estat de les pistes. Els esquiadors que es van desplaçar fins a alguna de les 5 estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya van poder fer un primer tast a la neu, tot i no estar obertes al 100%. Les estacions continuaran treballant per assegurar les condicions òptimes de les pistes durant les vacances de Nadal i garantir una bona temporada hivernal 2018-2019.


Tot i la meteorologia amb unes temperatures més altes del normal, les nevades de fa unes setmanes, la producció de neu i l’intens treball dels equips de preparació de les pistes, les cinc estacions d’FGC han obert les seves portes per al pont de la Constitució i de la Puríssima.  

No totes les estacions d’FGC han tingut un comportament similar: tot i no estar obertes al 100%, els clients que s’hi han desplaçat han pogut guadir d’un bon estat de les pistes.

Espot i Port Ainé, estacions d’esquí ubicades al Pallars Sobirà, han rebut la visita de 10.255 persones. Durant el pont de desembre, els usuaris han pogut baixar per les 15 pistes de Port Ainé i les 9 d’Espot, el que s’ha traduït en el 60% (16.690 quilòmetres) i el 41% domini esquiable (11.290 quilòmetres), respectivament. Tots els serveis d’ambdues estacions han estat en funcionament, excepte el Parc Lúdic d’Espot, que només ha obert el lloguer de raquetes de neu.

Vallter 2000 ha rebut la visita de 3.435 persones. Amb 11 quilòmetres esquiables els usuaris han pogut gaudir de gruixos de 15 a 40 cm neu pols i de 7 pistes (Morens I, Morens II, Estadi, Jordi Pujol, Barquins, Tub Barquins, Puig dels Lladres). A més, tots els seveis han estat en funcionament com, per exemple, el Mini club, el Parc Lúdic Obert i el servei mini bus.

Tot i les dificultats amb la neu, La Molina ha registrat una important afluència de visitants a les comarques de la Cerdanya, Berguedà i Ripollès, on es troba l’estació. Amb bona climatologia i gruixos de 20 a 40 cm de neu pols, els usuaris han gaudit de les pistes de la zona de Torrent Negre i de la pista Dues Estacions a la zona Tosa, el que ha suposat fins a 14 quilòmetres esquiables, és a dir, un domini esquiable de gairebé el 20%. Amb tot, la connexió d’Alp2500 també ha estat possible. Durant el pont, els Clubs han disposat de l’estadi Solell per poder dur a terme els primers entrenaments de la temporada. A més, els visitants han pogut gaudir de les nombroses activitats que proposa l’estació: des del passeig panoràmic amb telecabina, als recorreguts d’habilitat al Parc d'aventura als arbres, el tubbing, els inflables, les rutes amb Segway o les excursions amb raquetes. Per recuperar forces, tots els punts de restauració de l’estació també han estat oberts.

Del 6 al 9 de desembre, Vall de Núria ha rebut la visita de fins a 7.081 persones. Amb tots els serveis i remuntadors en ple funcionament, l’estació ha obert quatre de les seves onze pistes, el que ha implicat 2,6 quilòmetres esquiables, és a dir, gairebé el 35% del domini esquiable.

Nadal a les 5 estacions d’FGC

Amb la mirada posada en les festes nadalenques, les 5 estacions d’FGC continuaran treballant per condicionar les pistes en les millors condicions i obrir el màxim nombre de serveis i instal·lacions.

En aquest sentit, doncs, el principal objectiu és oferir un Nadal carregat de molta diversió sobre la neu. Per això, les estacions proposaran per a aquests dies de festes tot un ventall d’activitats lúdiques pensades per a tots els públics.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny