Notícia

Grandvalira preveu arribar el cap de setmana als 67 km de pistes

El sector Soldeu i El Tarter donen el tret de sortida a la temporada amb els dos sectors enllaçats per pista

monitor,professor,grandvalira
Grandvalira preveu arribar el cap de setmana als 67 km de pistes Autor/a: Grandvalira
Bones notícies per als esquiadors habituals de Grandvalira. Soldeu i El Tarter donen el tret de sortida a la temporada amb els dos sectors enllaçats per pista, fet que permetrà que el domini arribi als 67 km de pistes obertes. Els sectors de Pas de la Casa, Grau Roig i Encamp es mantenen oberts i connectats.


Grandvalira encara el cap de setmana amb 67 km esquiables. Com a novetat, l’estació preveu obrir parcialment aquest dissabte els sectors de Soldeu El Tarter amb 15 km. Tanmateix, continuen oberts i connectats els sectors Pas de la Casa, Grau Roig i Encamp amb 52 km de pistes. L’enllaç del Pla de les Pedres no estarà habilitat per aquest cap de setmana. 

Els equips de canons i de màquines treballen de forma intensa per oferir les millors condicions de pistes. Gràcies a aquestes tasques, Grandvalira ha habilitat per aquest cap de setmana 5 dels 6 sectors amb què compta el domini. L’equip tècnic preveu obrir progressivament més superfície esquiable a partir de les nevades que haurien d’arribar a partir de demà dijous.

Grandvalira manté les tarifes especials i el preu del forfet de dia seguirà sent de 40 euros per adult/júnior i 25 euros per infant (compra a taquilles).

Per aquest cap de setmana també es preveuen nombroses activitats d’aventura com el múixing, les motos de neu o les raquetes així com gran part de l’oferta de restauració als sectors oberts.  D’altra banda, les Escoles d’Esquí i Snowboard dels sectors oberts estaran operatives i a ple funcionament.  

Snowpark operatiu al sector Grau Roig

El Sunrire Park Xavi del sector Grau Roig obrirà a partir de demà dijous 3 línies per a debutants (4 rails), expert (4 rails) i Pro (4 rails i un salt).

L’après-ski de L’Abarset

Després de l’èxit de la inauguració de les festes après-ski, L’Abarset continua oferint al peu d’El Tarter els DJ’s més aclamats de l’escena electrònica. Arribat d’Eivissa, aquest dissabte el local acull a DJ Gonçalo. Com a novetat enguany el restaurant també ofereix una nova carta d’esmorzars de forquilla i ganivet.    

Servei de bus gratuït

També durant el cap de setmana i per facilitar l’accés a El Domini de la Neu, es reprèn el servei de bus gratuït d’enllaç entre els sectors Canillo i Grau Roig pels esquiadors que presentin el forfet de dia o de temporada. El servei s’activarà a partir de les 8:30 h i tindrà una freqüència de pas de mitja hora i parada en tots els sectors de Grandvalira excepte el sector Pas de la Casa. L’última sortida serà a les 17:30 h des de Grau Roig.
 
Previsió meteorològica

Les previsions meteorològiques indiquen que durant els pròxims dies les temperatures podrien davallar lleugerament  i inclús  podrien caure algunes precipitacions en forma de neu per sobre dels 1.500 metres que ajudarien a millorar les condicions de les pistes. 

 
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial