Notícia

Ensisa (Soldeu-El Tarter) tanca uns comptes de rècord amb 6,3 milions de benefici

Nevasa, la societat comercialitzadora de Grandvalira, ha tancat amb un saldo positiu de 100.000 euros.

grandvalira,Veuve Clicquot
Ensisa (Soldeu-El Tarter) tanca uns comptes de rècord amb 6,3 milions de benefici. L'increment en facturació a restauració és un dels motius. Autor/a: Diaridelaneu.cat
En el consell de comú de Canillo, el director general de Grandvalira-Ensisa David Hidalgo, ha presentat el tancament de comptes de la societat, que s'han saldat amb un benefici rècord de 6,3 milions després d'impostos. Pel que fa a Nevasa, la societat comercialitzadora de Grandvalira, ha tancat amb un saldo positiu de 100.000 euros.


Ensisa disposa d'un flux de tresoreria de pràcticament 12 milions, quantitat que li permet escometre les inversions previstes. El director general, David Hidalgo, va exposar ahir als mitjans de comunicació andorrans que "hi ha un pla d'inversions ordinari de pràcticament 5 milions, que inclou el tobogan Magic Gliss, la renovació de cabines, senyalitzacions, i una part important a la plataforma i l'aparcament de Soldeu".

Hidalgo va argumentar a la ràdio-televisió andorrana que aquests números s’expliquen perquè, d’una banda, hi ha un increment de la facturació en tots els sectors (forfets, restauració i escola d'esquí) i, per l’altra, un control més estricte de les despeses. Això explica que els ingressos s’hagin incrementat en un 7,3% respecte a la passada campanya. 

El director general d'Ensisa ha avançat que el tobogan Magic Gliss, gran novetat de la temporada, podria estar operatiu per a les festes de Nadal si rep l'homologació, o en cas contrari, a principi del 2019. Té un cost que s'apropa al milió d'euros.

Hidalgo ha confirmat que Soldeu-el Tarter obrirà finalment aquest dissabte després que no ho pogués fer pel pont de la Puríssima per manca de neu.

Confia que la baixada de temperatures previstes pugui permetre produir neu artificial i mantenir-la en condicions.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny