Notícia

Joan Viladomat passa a ser el vicepresident de Vallnord

Joan Viladomat
Joan Viladomat passa a ser el vicepresident de Vallnord Autor/a: Andorra Difusió
L'adquisició majoritària de SECNOA S.A. per part de Saetde S.A, suposa un canvi en l'estructura del Consell d'Administració de Vallnord. Joan Viladomat passa a ser el vicepresident en substitució del consol major, Àngel Mortés. El consol major de la Massana, David Baró, manté la presidència de la societat.


El comunicat de Vallnord reflectint els canvis de la societat a causa de la compra d'Arcalís per part de Saetde:

"La Massana, 12 de desembre de 2018.- L'obtenció majoritària de SECNOA S.A., la societat que gestiona Ordino Arcalís per part de Saetde S.A., ha suposat un canvi en la distribució del Consell d'Administració de Vallnord S.A.
     
Aquesta nova incorporació representa un canvi en l'estructura societària, i ha estat possible gràcies a la modificació dels estatuts, que fins ara no incloïen la presència en el Consell de persones alienes al Comú de la Massana i Ordino. Vallnord S.A. es manté presidida pel cònsol de la Massana, David Baró, com a principal representant d'EMAP, i la vicepresidència recau a partir d'ara en Joan Viladomat.
     
Quant als vocals, el consol menor de la Massana, RaülFerré, manté la seva posició, i el consol major d'Ordino, Àngel Mortés, substitueix Gemma Riba. El secretari del consell no canvia, i recau sobre EMAP, el conseller del Comú de la Massana, Josep Maria Garrallà.
     
D'aquesta manera, el nou Consell d'Administració de Vallnord S.A. és conseqüent amb la nova realitat societària de SECNOA S.A. Tots aquests canvis i modificacions es van efectuar el dimecres 11 de desembre a la junta general d'accionistes ".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny