Notícia

Angléo, el centre termal més modern del Pirineu oriental, ja és una realitat

Els Angles ja pot oferir un dels après-ski peu de pistes més integrats, variats i complets de tot el Pirineu

angleo,inauguracio,els angles
Les autoritats davant Angleo, en la inauguració del centre termal més modern del Pirineu oriental Autor/a: Diaridelaneu.cat
Ahir dijous es va inaugurar a Els Angles el que ja es pot anunciar com el centre termal més modern del Pirineu oriental. Les autoritats municipals, amb l'alcalde d'Els Angles al capdavant, Michel Poudade, i les autoritats departamentals i regionals i de l'estació d'esquí, es va fer la inauguració oficial del nou centre termal davant els mitjans de comunicació. Amb Angléo, Els Angles ja pot oferir un dels après-ski peu de pistes més integrats, variats i complets del Pirineu.


Els Angles ha invertit 6 milions d'euros en aquest centre termal que porta per nom Angléo i que està destinat a projectar l'après-ski de les Angles com un dels més complets del Pirineu.  S'ha construït a la cota 1.650 del poble-estació, amb accessos des de l'avinguda principal que travessa el nucli urbà i gairebé davant mateix de l'estació de sortida del telecadira Jassettes Express.

El centre ja va ser projectat l'any 2014, s'han invertit més de 4 anys en fer-lo realitat i s'ha financiat, en bona part, amb fons europeus. El complex està ubicat al centre de la població, en el mateix espai que ja ocupava l'antiga bolera, la qual ha estat renovada de dalt a baix, i al costat de la sala de festes i l'antiga piscina.

Angléo, piscina exterior i vistes al massís de Madres, llac de Matamala i el circ de Cambra d'Ase

En el nivell inferior del complex és on s'hi troben les instal·lacions del nou centre aquàtic de relax i lleure. La capacitat del centre termal és d'un màxim de 320 persones si bé es creu que la mitjana de freqüentació no serà superior a les 200 persones diàries, una xifra considerada òptima per a l'amortització de les noves instal·lacions. Les aigües climatitzades ho seran gràcies a un sistema de calderes de darrera generació que consumeixen combustible natural obtingut de la gestió forestal dels boscos del Pirineu oriental.

Les instal·lacions són funcionals i modernes, i s'han tingut en compte tot tipus de detalls, com ara la distribució interna, vestuaris individuals, familiars, accessos per a minusvàlids, els espais propis per als més petits i molt especialment la lluminositat natural que s'aconsegueix amb els grans finestrals orientats a sud.

A banda de la piscina interior de 200 m2 de superfície, també hi ha una piscina exterior de 100 m2 d'aigües climatitzades amb accés directe des dels circuits interns. No hi ha dubte que aquest serà un dels racons més seductors per als esquiadors als qui agrada estar en contacte directe amb la natura i amb la neu en particular. Des d'aquestes piscines es podrà veure els cims nevats del Massís de Madres o el llac de Matamala.

Complementant les piscines hi haurà espais destinats a l'spa, hammam, sauna, cova de sal, solàrium i altres instal·lacions per al tractament corporal sanitari o de bellesa.

Renovació completa de la bolera i el restaurant

En el nivell superior s'hi ha remodelat la bolera, el bar-restaurant, una sala de jocs i una sala de festes adjunta amb la possibilitat d'esdevenir una sala-teatre o espai multifuncional destinat a acollir fires o concerts. Amb la inauguració d'Angleo, Els Angles, podrà presumir d'oferir un après-ski complet en quan a infraestructures, les quals tindran el suport d'una agenda d'esdeveniments igualment variada.

Tota la remodelació s'ha fet amb un estil muntanyenc i modern, amb materials com pedra natural i fusta, i aconseguint un ambient de calidesa i recolliment. Com en el cas del centre termal, l'espai disposa de molta il·luminació natural i vistes directes a la zona de debutants de l'estació d'esquí.

Un peu de pistes que és un autèntic poble

Els Angles, una de les poques estacions d'esquí dels dos vessants del Pirineu que pot presumir de tenir pistes d'esquí amb arribada al mateix nucli urbà, oferirà a partir del proper cap de setmana (quan s'obrirà al públic) unes instal·lacions que encara faran més atractiu el seu peu de pistes. O cosa que és el mateix, el poble.

Angléo es va projectar com una instal·lació sorgida del suggeriment o recomanació que els mateixos clients de l'estació consideraven necessària per acabar d'arrodonir un dia al bike-park o a l'estació d'esquí. Està previst que obri 12 mesos a l'any, només amb un tancament de dues setmanes a finals de maig.

Més informació en aquest catàleg.
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat